上一頁下一頁
發新話題

update!!EP III-8妹與果醬先生 - 第六回-BLACK(#6有圖)

收藏  |  訂閱
3.0k  96.5k

引用:
原帖由 tamama123 於 2011-3-26 12:21 AM 發表 查看引用來源

加油babe!!
我公司走左個同事, 忙到pk呀!!
我都就死喇:smile_o16:
支持住呀.. tamama..
我今日忙到死.. 終於忍唔住向住老闆投訴同事.. 有需要時呻下, 睇下對自己會唔會得到幫助

引用:
原帖由 tamama123 於 2011-3-26 12:24 AM 發表 查看引用來源

accounts clerk 呀, 又到月尾埋數
其實個同事走左成個月喇
中間請左2個番黎
一個2 weeks 走左, armarm o個個2日就走!!!
玩野咩!! 激__到我hihi
冇法啦.....:smile_39::smile_39::smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-26 12:15 AM 發表 查看引用來源

你係返工頭痛...佢係飲酒飲到頭痛呢...:smile_27::smile_27::smile_27:
我已經推左佢上床瞓了...:smile_34::smile_39::smile_39:
我賣護膚品嗎...當然要記啦...
飲酒頭痛好痛苦架.. henry 祝你明日一醒就冇野啦

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-3-26 12:26 AM 發表 查看引用來源

飲酒頭痛好痛苦架.. henry 祝你明日一醒就冇野啦
佢都慣哂啦...

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-26 12:28 AM 發表 查看引用來源

佢都慣哂啦...
哈哈, 我接受唔到咯, 幾辛苦下

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-26 12:28 AM 發表 查看引用來源

佢都慣哂啦...
8妹妹,早晨~~~~~~~

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-3-26 12:33 AM 發表 查看引用來源

哈哈, 我接受唔到咯, 幾辛苦下
我唔係好怕~~~因為知道自己幾時到頂...會停手~~~

引用:
原帖由 mool 於 2011-3-26 12:34 AM 發表 查看引用來源

8妹妹,早晨~~~~~~~
早丫~~~~朗嫂~~~

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-3-26 12:25 AM 發表 查看引用來源

支持住呀.. tamama..
我今日忙到死.. 終於忍唔住向住老闆投訴同事.. 有需要時呻下, 睇下對自己會唔會得到幫助
共勉之!!

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-26 12:25 AM 發表 查看引用來源

冇法啦.....:smile_39::smile_39::smile_39::smile_39:
我會捱落去....:smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆