上一頁下一頁
發新話題

只此一post !!!~(page 129 , #1934, 不是update) ^.^

收藏  |  訂閱
2.0k  73.1k

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-8 07:56 PM 發表 查看引用來源

你條友仔 Part 2 Delete了 好似係1813樓 見係你 第二個留你同一番說話 實俾我鏟爆 其實.  我都同佢係今年已經完滿結束了

真係的話就好啦

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-8 07:56 PM 發表 查看引用來源

你條友仔 Part 2 Delete了 好似係1813樓 見係你 第二個留你同一番說話 實俾我鏟爆 其實.  我都同佢係今年已經完滿結束了

咁我有之前有裝過part 2既
頭先都揭返轉頭睇到b姐鬧人果段
好明顯係高手.... 我知有幾厲害... 唔好向我噴火呀

我見到你個6年, 都有諗自己6年黎做過乜
好似真係無乜進步, 人又開始老, 真係好快又會再6年咁
再6年後真係唔知又會係咩世界....... :smile_13:

引用:
原帖由 6so1di 於 2010-12-8 20:02 發表 查看引用來源

咁我有之前有裝過part 2既
頭先都揭返轉頭睇到b姐鬧人果段
好明顯係高手.... 我知有幾厲害... 唔好向我噴火呀

我見到你個6年, 都有諗自己6年黎做過乜
好似真係無乜進步, 人又開始老, 真係好快又會再 ...
我都知part 2 寫得係衰左少少.. maybe 有好多位我交代得唔好~~~
我知道出得post 會有好同唔好既comment~
但都唔洗咁講野嘛 .. 我係覺得無野搵野黎入我囉 ~~~  
反對聲音/惡意批評, 同存心挑釁, 我覺得真係2件唔同既事架

呢6年.. 我其實又係係度浪費緊好多野&miss左好多機會  :smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-8 08:09 PM 發表 查看引用來源

我都知part 2 寫得係衰左少少.. maybe 有好多位我交代得唔好~~~
我知道出得post 會有好同唔好既comment~
但都唔洗咁講野嘛 .. 我係覺得無野搵野黎入我囉 ~~~  
反對聲音/惡意批評, 同存心挑釁, 我覺得真係2 ...
係都過左去啦...展望未來啦

引用:
原帖由 8掛妹 於 2010-12-8 19:58 發表 查看引用來源

真係的話就好啦
做愛真係要講feel .
我要佢既感覺已經不再強烈, 所以同佢最後一次時,
個感覺非常之差  :smile_42: :smile_42: :smile_42:

同埋我真係唔想每次見親佢同係上床,
個feel好似好cheap咁...我曾經想過同佢做回正常朋友
但原來係唔得既~ 因為我同佢一開始既"定位"已經係超錯,
有d野係唔可以當無野無發生過.. 唉.. 希望心妹會get到個meaning啦

引用:
原帖由 8掛妹 於 2010-12-8 20:14 發表 查看引用來源

諗下... 我地幾時去大戰仲好啦  :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

其實我想同你一齊去玩果樣野 :smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-8 08:15 PM 發表 查看引用來源

做愛真係要講feel .
我要佢既感覺已經不再強烈, 所以同佢最後一次時,
個感覺非常之差  :smile_42: :smile_42: :smile_42:

同埋我真係唔想每次見親佢同係上床,
個feel好似好cheap咁...我曾經想過同佢做 ...
當然冇可能當冇事發生...都係一句啦...
過左去啦...而且妳決定左唔再搵佢...
RELAX...唔好刻意迫自己做D唔開心既野...

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-8 08:16 PM 發表 查看引用來源

諗下... 我地幾時去大戰仲好啦  :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

其實我想同你一齊去玩果樣野 :smile_13: :smile_13: :smile_13:
玩咩先:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 8掛妹 於 2010-12-8 20:19 發表 查看引用來源

玩咩先:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
會震果d  :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

啱聽!我咪個好例子囉,唔跌過痛過,又點會成熟吖!撐你架!
引用:
原帖由 8掛妹 於 2010-12-8 08:14 PM 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆