上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

同一句說話個個人見解都吾同,個個悟到不同既野
好似果d六合彩圖面,開左後就解釋番幅圖中曬
劍兄勁在解馬經是馬前炮而不是馬後炮

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-28 04:01 PM 發表 查看引用來源
話說有幾條洪門兄弟要渡東涌河, 被同門兄弟東涌大鱷率領一班精銳部隊追殺, 落荒而逃, 奈何前無去路, 後有追兵, 只有落草為蒄逼上梁山, (所以騰信個股日日升, 不無道理), 上山後即時響朶: 我哋身無 ...
精彩!边本武俠小説!

R8 1-3-4-7

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-28 04:27 PM 發表 查看引用來源

精彩!边本武俠小説!
好似叫老舉屠羊記. 我始終唔明甚麼要為別人搭棚.  老舉馬經時有佳作, 又免費, 又無收費, 為甚麼要改標題.

以商言商, 用術數來吸引讀者, 無可厚非, 但係以佛學道者黎講佛學係導人向善, 又怎會導人賭博.

一時解漏左!叠字馬!

就系年年搭翩翩!

R8

人人叫,個個笑 ㄧ 翩翩舞、齊齊跳

7翩翩

好在最後都搏到!

孖宝下射除左4-6-7-10
其餘過万!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-28 04:51 PM 發表 查看引用來源
一時解漏左!叠字馬!

就系年年搭翩翩!

R8

人人叫,個個笑 ㄧ 翩翩舞、齊齊跳

7翩翩

好在最後都搏到!11324003
勁!勁! 為甚麼要改標題, 應該要學你一樣要改為老舉馬經. 又免費, 又無收費, 次次都有貼得中. 最重要係有真飛, 唔係打字飛, 事先無聲明, 事後才孔明.

R9 4-6-7-8

有位老朋友中正胡卡之鷹獨贏, 即時話比我聽. 我問為甚麼中都唔上載本帖, 佢回答說: 係怕比別人話佢買得少, 唔好意思上載.

附件

R5 胡卡.jpg (19.23 KB)

R5 胡卡.jpg

r9 神舟小子, 天合, 綠勇士, 紅運發財

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆