上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
2.1k  1.1m

冇得睇~~超吾開心........:smile_22:

引用:
原帖由siuming929  於 2007-9-10 06:08 PM 發表

但D橋越來越爛....... 真係流到:smile_27:

不如快D結局啦
e家個故仔你嫁咩..你咁鍾意完你咪唔好睇囉...嘈嘈嘈'''你想完渣..我地唔想完bo

回覆 #1687 winger12 的帖子

很有意思...但我覺得呢個已經唔係一個色情故事..

一個很罕見, 令人妒忌, 卻又令人會祝福你ga一個經歷

希望樓主可以俾我地同你一齊去回憶呢一段「奇幻的旅程」

等緊你的文章,加油呀
支持呀

不要完結呀~~~~~~~:smile_38:

聽日有24part睇就好la 樓主:smile_38:

引用:
原帖由 SEN.AKIS 於 2007-9-10 11:27 AM 發表

你牙,重咩要同我比?送3首劣作係想你睇完開心d,點知反效果,下次你唔開心我都係等d姐姐同妹妹安慰你算lu,好唔開心牙\______/
文筆既野分享都無問題,比較就唔感興趣了,覺得自己好失敗哄唔到人開心,下次見到 ...
邊個話我唔開心?~~~有人甘樂意為我題詩,我點會唔開心呀,比送實質既野更加有義。
我唔介意你張我既故仔post係到(就算你當自己所出我都唔介意,甘樣想別無他意。)有更多人知道故事里甘多個主角我越開心。一日未到結局,我都有難言之隱。

另外,cindy同sara最後果個字係相同架~~~呢樣野sen你要有何高見?!~

引用:
原帖由 痴心絕對 於 2007-9-10 01:13 PM 發表
唉=.=
估唔到我都要同其他一樣係吊引
我係昨日先開始睇架
不過睇落真係好羨慕你又有少少妒忌你
我覺得sara算 好了 肯俾你睇下女仔同下d女仔出街
我個女朋友 去邊都要報到=.=....仲成日都發皮氣=.=
樓主好 ...
如果大家真係唔介意同我傾計既,我好樂意比大家既。如果各位真係好興趣就pm我拉。特別係女讀者拉~~哈哈哈~~
係到識到大家我都好高興~~~~~雖然唔係個個留言既我都記得~~

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-10 05:55 PM 發表

死仔:smile_45:  我要睇>^<"
0靚妹.......叫我死仔.....

你唔好唔寫啦....我真係好想知呀:smile_22: :smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆