上一頁下一頁
發新話題

"付出並不等於收穫 許多的傷害都是因為付出"入黎同我吹下水la~

收藏  |  訂閱
3.6k  92.9k

引用:
原帖由 阿鹿 於 2009-4-7 12:38 PM 發表 查看引用來源
:071: 幾好幾好:096: 有心喇
可以點叫你ar:097:

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-7 12:32 PM 發表 查看引用來源
佢以經俾我del左:071: :071:
哦~你話網上d人呃你~好小事,仲以為你做乜甘鬼火:096: :096:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-7 12:36 發表 查看引用來源
鹿叔:096: 好忙呀你:023:
:028: 返夜班........返到有時差:071: 細姪近排好嘛

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-7 12:39 發表 查看引用來源
可以點叫你ar:097:
:071: 你可以跟沙利叫我鹿叔又得;) 叫我鹿...乜都得啦:084:

引用:
原帖由 阿鹿 於 2009-4-7 12:40 PM 發表 查看引用來源
:028: 返夜班........返到有時差:071: 細姪近排好嘛
返夜班好辛苦喎:028: ,我很好呀:096:

引用:
原帖由 阿鹿 於 2009-4-7 12:43 PM 發表 查看引用來源
:071: 你可以跟沙利叫我鹿叔又得;) 叫我鹿...乜都得啦:084:
甘幾歲人叫人地稱呼你做阿叔:096: :071:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-7 12:44 發表 查看引用來源
返夜班好辛苦喎:028: ,我很好呀:096:
:122: 咁你幾時整返餐正野過我食呀:003:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-7 12:47 發表 查看引用來源
甘幾歲人叫人地稱呼你做阿叔:096: :071:
:095: 廿幾勾喇我:096: 仲唔算大叔咩:071:

引用:
原帖由 阿鹿 於 2009-4-7 12:48 PM 發表 查看引用來源
:122: 咁你幾時整返餐正野過我食呀:003:
我近排好忙呀:122: ,煮飯都少左:122: ,一齊去街食啦:096:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-7 12:39 PM 發表 查看引用來源
哦~你話網上d人呃你~好小事,仲以為你做乜甘鬼火:096: :096:
我係話我把c先生係我心中del左ar~:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆