上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  36.2k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-14 07:14 PM 發表 查看引用來源

兩個人,房價是$1,244起,嘿嘿。
都Ok啊!去到永利買舖二千,免費住一晚,餘下還可食番餐,嘻嘻...

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-14 07:23 PM 發表 查看引用來源
都Ok啊!去到永利買舖二千,免費住一晚,餘下還可食番餐,嘻嘻...
永利啲房幾靚。我都想去住下。哈哈。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-14 07:46 PM 發表 查看引用來源

永利啲房幾靚。我都想去住下。哈哈。
千幾蚊一晚澳門好似……

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-14 06:54 PM 發表 查看引用來源

Give 師姐,啱啱見到。
...
套房5折優惠!澳門路氹永利皇宮套房二人同行每人只需$622起,會員可享無限次任搭觀光纜車,9月30日前入住 (優惠至4月21日)
...
纜車上免費而家,因為吸引人去呢。
我剛回來,攰到一個點。
真係……攰到想死

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2017-4-14 09:04 PM 發表 查看引用來源
千幾蚊一晚澳門好似……
平些可以看看,五步廊旅舍(5 Footway Inn) , HKD445 兩人房。我前兩年去住過,都幾舒服。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-14 09:40 PM 發表 查看引用來源
纜車上免費而家,因為吸引人去呢。
我剛回來,攰到一個點。
真係……攰到想死
咁我覺得佢促纜車唔太吸引…

Dragon 師兄遲啲又可以分享下今次旅程。我記得上次有女兒用小Dragon,,借力起身… 超搞笑。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-14 10:02 PM 發表 查看引用來源
平些可以看看,五步廊旅舍(5 Footway Inn) , HKD445 兩人房。我前兩年去住過,都幾舒服。
好似變身做旅遊大使添… 哈哈。

多謝咁多位師兄報料:smile_o06:
可惜老公話咗唔會去~~~:smile_o03:

你哋真係好好人,知我好想去馬交,就揾啲資料俾我,如果老公好似你哋咁就好了~~~~~

復活節假期,大家安排咗咩活動呢?我只係安排咗一個節目,就係睇"第八集",唔知你哋又會唔會睇呢?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-14 11:26 PM 發表 查看引用來源
多謝咁多位師兄報料:smile_o06:
可惜老公話咗唔會去~~~:smile_o03:
唔緊要啦。仲有好多地方可以去。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆