上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.1k

各位CHING,小弟今日(DAY 17)將D染滿黃色的血清表皮搣左,發現D傷口埋晒口了,勁閞心。(原來D臭味黎自D硬左既血清表皮,超臭...)
不過有D位置D線仲未LUG,有D位置因為一早爆左線傷口埋得唔好睇。
ANYWAY,而家淨係差中間未消晒腫。果度似乎好難消到腫...
另外各位做左手術既CHING留意下龜頭同腫左個位中間條LA,會有機會有烏糟野,得閒清理下。
希望各位CHING早日康復

今日DAY 11 傷口仲有少少痛呢...換紗布果掂既到既時候...
今日MOK塊紗布果陣少少痴...跟住連埋一塊黑色既皮MIT埋出黎...唔知果塊係咩黎?其實係起個傷口一路都有...係咪d焦黎?

引用:
原帖由 sotrouble 於 2010-7-23 11:38 PM 發表 查看引用來源
各位CHING,小弟今日(DAY 17)將D染滿黃色的血清表皮搣左,發現D傷口埋晒口了,勁閞心。(原來D臭味黎自D硬左既血清表皮,超臭...)
不過有D位置D線仲未LUG,有D位置因為一早爆左線傷口埋得唔好睇。
ANYWAY,而家淨係 ...
我個情況同你差唔多,  差在我d線已經甩哂...
係, 中間果個腫真係到依家都未消哂 = =

引用:
原帖由 sotrouble 於 2010-7-23 11:38 PM 發表 查看引用來源
ANYWAY,而家淨係 ...
恭喜~~~你既康復過程都幾快喎~~~
我成個月都仲有少少焦未甩……一.一"

割完啦=.=第2日痛到喊=,=著底褲就冇事...不過著得耐條野好似變左形咁haha,,一唔小心店到就勁痛= =

各位c兄,,你地有冇食fincar 5mg果隻降低生理反應既藥?
我食左4日,真係冇咩點扯過旗咁制,只係有時有d想扯既feel,,先痛一下咁

同埋有冇載衛生巾?因為我龜頭口成日痴住條底褲,醫生建議我用
條野向下放先載得? 向上載唔載得我想問..THX~~

我想問用激光割會唔會好D?

引用:
原帖由 ihhw 於 2010-7-24 12:15 AM 發表 查看引用來源
今日DAY 11 傷口仲有少少痛呢...換紗布果掂既到既時候...
今日MOK塊紗布果陣少少痴...跟住連埋一塊黑色既皮MIT埋出黎...唔知果塊係咩黎?其實係起個傷口一路都有...係咪d焦黎?
痴既話加小小水落去 再慢慢mit出黎 會好D 痛既話都要忍下
我傷口果到都有-,-聽護士講果d係d血結左焦

第2日-.-好神奇.,,,估唔到我自控能力幾強....2日扯得1次旗...個醫生都好好人...幫我清埋d老泥同埋叫我覆診幫我加膠布@@

引用:
原帖由 progg 於 2010-7-24 12:43 PM 發表 查看引用來源
各位c兄,,你地有冇食fincar 5mg果隻降低生理反應既藥?
我食左4日,真係冇咩點扯過旗咁制,只係有時有d想扯既feel,,先痛一下咁

同埋有冇載衛生巾?因為我龜頭口成日痴住條底褲,醫生建議我用
條野向下放先載得? 向上 ...
你試下向下放-.-痛到你仆街....點解我扯旗唔痛= =使乜用紙巾呀=.=痴咪痴囉=.=又唔係痛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆