上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 (十九兄牛一﹐生日快樂 ﹗﹗)

收藏  |  訂閱
1.5k  31.6k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-22 05:03 PM 發表 查看引用來源

睇動物..........睇大自然........睇山水樹........
估唔到妳喎

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-6-22 05:07 PM 發表 查看引用來源
估唔到妳喎
下? 我係鍾意呢d架喎.....:smile_35:
你估我鍾意咩咁呢

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-6-22 05:05 PM 發表 查看引用來源
我 ........ 係老虎仔 :smile_13:
好彩都細你少少

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-22 05:10 PM 發表 查看引用來源

下? 我係鍾意呢d架喎.....:smile_35:
你估我鍾意咩咁呢
我諗字妳都係鐘意做下運動咁咋 , 冇諗妳都鐘意睇下動物 :smile_40:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-22 05:12 PM 發表 查看引用來源

好彩都細你少少
少少 .....  :smile_40: 咁即係幾多呀 :smile_40:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-6-22 05:17 PM 發表 查看引用來源
少少 .....  :smile_40: 咁即係幾多呀 :smile_40:
下次話你知丫

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-6-22 05:16 PM 發表 查看引用來源
我諗字妳都係鐘意做下運動咁咋 , 冇諗妳都鐘意睇下動物 :smile_40:
我好鍾意大自然既野, 包括動物啦....:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-22 05:20 PM 發表 查看引用來源

下次話你知丫
到時妳同我個 FD 傾下丫
佢都幾好架 , 係有 D 小朋友咁鐘意打機 , 又幾就得人

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-22 05:21 PM 發表 查看引用來源

我好鍾意大自然既野, 包括動物啦....:smile_40: :smile_40:
唔怪得之有 D 黑黑地啦 ,,,,,, :smile_30::smile_30:
講下笑 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-6-22 05:23 PM 發表 查看引用來源
到時妳同我個 FD 傾下丫
佢都幾好架 , 係有 D 小朋友咁鐘意打機 , 又幾就得人
咁使唔使交換埋msn傾下先:smile_41: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆