上一頁下一頁
發新話題

*Looking for boyfriend*

收藏  |  訂閱
1.5k  35.2k

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-6-14 11:10 PM 發表 查看引用來源

:') 好辛苦呀...我有時好想死左佢:')
死...對妳係一個解脫....但係帶比其他愛妳關心妳既人傷痛...:smile_38:
何況死只係逃避既一種方法..:smile_38:

引用:
原帖由 尊尼比爾 於 2009-6-14 11:09 PM 發表 查看引用來源

希望在人間....就算未找到最愛....妳仍有好多好朋友在身邊支持妳.
U never walk Alone......:smile_38:
:smile_24: 多謝你~
:smile_24: 不過我到依家都唔知佢點解要咁做~:')

:smile_24: 姐姐, 唔好死呀!!!
引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-6-14 11:10 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-6-14 23:10 發表 查看引用來源

:smile_39: 咁又何苦呢...

改話題...都系串返你好d :smile_30: :smile_30:

哦~~~~
引用:
原帖由 鐵藍17 於 2009-6-14 11:11 PM 發表 查看引用來源

呢個樣:smile_47:諗既嘢永遠係最美麗既

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-6-14 23:14 發表 查看引用來源

:smile_24: 不過我到依家都唔知佢點解要咁做~:')
佢放棄你...系佢既損失....

你要好好珍惜自己....

同埋老套又最真既一句

你唔愛錫自己
就咪旨意其他人愛錫你

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-6-14 11:14 PM 發表 查看引用來源

或者係報前世o既孽....佢唔珍惜妳仲會有人珍惜妳的...
唔好喊啦....妳對住我喊左成晚喇...:smile_45:

引用:
原帖由 Boommmm 於 2009-6-14 11:15 PM 發表 查看引用來源
哦~~~~
呢個:smile_o01:都好得

引用:
原帖由 尊尼比爾 於 2009-6-14 11:11 PM 發表 查看引用來源

識得喊...即係對愛情仲未完全麻木....仲有希望o架..靚女...:smile_38:
:smile_24: 我根本就係個喊包:smile_24:

引用:
原帖由 josephinelai629 於 14/6/2009 22:48 發表 查看引用來源

:smile_24: 你冷靜下先啦~~
應該係你冷靜吓先..我睇哂呢幾頁..你係放唔低既..唔係問題..
我可以等..不過我覺得我係咪做唔足呢..我唔知..亦無人知..
所以我而家係諗咗好耐..亦想得好清楚..我好唔捨得..亦萬般不願意咁講..我放棄喇~
因為我呢一刻真係一d 信心都無..完全唔知點樣可以令到你開心..
你無我呢個顧慮..我相信你會開心好多..起碼唔使諗咁多嘢..
希望你可以堅強咁撐落去..:') :') :') :') :')

p.s  樓主..唔好意思..借你個位一用..sorry..:smile_24: :smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆