上一頁下一頁
發新話題

玩乳酪,前後插玩貝,肛交..(乳酪p.2)..(玩具P.10)..(肛交p.11)~完~簽名檔有新相~

收藏  |  訂閱
793  96.0k

肛交(part four)

黎到呢度男友仔見我咁0既姣樣......
個GAP同C眼都插晒玩具...又含緊JJ...咁淫亂.....
就拿開晒兩枝假9....搵佢條真9出馬.....
首先佢側入我前面,頭先果PART前後插實在太多水....
佢插前面一定好滑好熱好"扇".....
插到咁上下,佢jj都比我d西水浸到濕晒,足夠潤滑,
佢毫不留情一野隊入我後欄.....oh my god....
碌野好粗大呀!!!佢入我後門果一下我真係覺得好high好刺激.....
佢一插已經話"哎呀好窄呀好正......"
我果刻0既感覺係佢強勁0既陽具不停在我後眼抽插....
完全無痛0既感受只想佢玩耐d玩耐d.......
我諗佢都係因為我前面已經插到好滑其實唔係好high.....
所以一轉陣地去左後面咁細細個屎眼佢條j一定會比我夾實......
我知豬公好high因為佢係咁雙手抓住我羅由,
插我後面插到拍拍拍拍......我feel到佢咁大力瘋狂抽插後面應該好快要射,
我加多兩錢肉緊將patpat一推一撞,
結果佢再忍唔住射第3次,將好多好多0既子孫全部一射如注去我後面個洞.....

~完~

尋日真係辛苦佢射左咁多次玩左咁多野,佢頭先打比我話成身散晒,
我都係呀~ 鍚晒你啦豬公~i love u~:smile_o09:

引用:
原帖由 鬼蜘蛛 於 2009-6-1 06:39 PM 發表 查看引用來源

嘩,好激呀。
咁咪好似DAV咁,
前前後後咩口,都俾人入晒囉,
bcm妳今次肯定飽飽啦!
係呀今次真係飽前前後後插左幾粒鐘~正到爆~:smile_o06:

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2009-6-1 06:39 PM 發表 查看引用來源

bcn成日都見佢ONLINE既
:smile_40:
係呀我成日上黎架歡迎嗎??:smile_o13:

引用:
原帖由 姣西;o) 於 2009-6-1 06:42 PM 發表 查看引用來源
1定飽晒啦.比我我都想.
但系而家黎緊m咩都做吾到
哎呀M黎幾日至麻忍忍忍忍忍~!!!!!!!:smile_o15:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-1 06:44 PM 發表 查看引用來源
豬女又出post未睇先支持呀............
唔好意思要你地分開幾頁睇因為實在太長......:smile_o12:

引用:
原帖由 wh_jacky 於 2009-6-1 06:45 PM 發表 查看引用來源
多謝分享...thx:smile_38: 期待下集
最後一集已經出左LU~:smile_53:

引用:
原帖由 Little_T 於 2009-6-1 06:45 PM 發表 查看引用來源

野.. 即刻面紅:smile_40:
咁易面紅0既~

睇完....
可憐我呢個單身寡婆...:smile_o03: ...
羡慕你啊...b姐

引用:
原帖由 210597 於 2009-6-1 06:46 PM 發表 查看引用來源
引死人:smile_40:
多謝分享
唔洗客氣呀嘻嘻~

引用:
原帖由 菲立斯 於 2009-6-1 06:50 PM 發表 查看引用來源

我唔係指你做愛勤力咁簡單

仲要出post都咁勤力,抵讚
哈哈咁我豬公鐘意睇返架麻~
何況仲有相睇呢依家~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆