上一頁下一頁
發新話題

小妹係引版第一次出post...戶外篇 !!已出相在第七頁呀...t-back t-back~~

收藏  |  訂閱
246  66.9k

引用:
原帖由 我是小莉 於 2009-5-14 05:51 PM 發表

我的 T 字比她的稍粗一點點 :smile_35:
幼邊個d好似叫gstring:smile_13:

引用:
原帖由 我是小莉 於 2009-5-14 05:51 PM 發表 查看引用來源

我的 T 字比她的稍粗一點點 :smile_35:
下........妳會唔會影出黎比較下呢...:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 我是小莉 於 2009-5-14 05:52 PM 發表

不覺得怎麼健康法,不過倒可愛
你最可愛.....我指你ge說話:smile_40:

引用:
原帖由 gum717 於 14/5/2009 05:54 PM 發表 查看引用來源

下........妳會唔會影出黎比較下呢...:smile_13: :smile_13:
呵呵,別裝蒜來騙我的私照啊 :smile_38:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 14/5/2009 05:56 PM 發表 查看引用來源

你最可愛.....我指你ge說話:smile_40:
廣東話,我識講呀,雖然講吳標準

引用:
原帖由 我是小莉 於 2009-5-14 06:03 PM 發表 查看引用來源

比妳識穿左添:smile_43: :smile_43:

返去諗過條好橋自:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 我是小莉 於 2009-5-14 06:03 PM 發表

我真誠地請你出私照啊:smile_40:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 14/5/2009 06:13 PM 發表 查看引用來源

我真誠地請你出私照啊:smile_40:
看得出你好有誠意啊 :smile_40:

可是還打動不了

引用:
原帖由 我是小莉 於 2009-5-14 06:16 PM 發表

看得出你好有誠意啊 :smile_40:

可是還打動不了
那...甚樣才能打動你:smile_40:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 14/5/2009 06:17 PM 發表 查看引用來源

那...甚樣才能打動你:smile_40:
當我的男朋友就可以了,不過名額只有一位,都已經爆滿了 :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆