上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)17

收藏  |  訂閱
756  17.2k

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-1 12:08 AM 發表 查看引用來源

我 都 唔 知 啊..........我 都 等 左 好 耐........ :smile_04:
咁呀,依家有個現成你要唔要試下呀:smile_30:

頂.............唔 順..........白 白 先...........:smile_15:

聽 晚 開 大 會 啊))))))))))))))) 大 家 準 時 出 席 啊)))))))))))))) :smile_03: :smile_38:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-1 12:10 AM 發表 查看引用來源
頂.............唔 順..........白 白 先...........:smile_15:

聽 晚 開 大 會 啊))))))))))))))) 大 家 準 時 出 席 啊)))))))))))))) :smile_03: :smile_38:
咁你去啦,我死去訓啦,個擦背留返在有機會先啦

引用:
原帖由 kaya 於 2009-5-1 12:09 AM 發表 查看引用來源
咁呀,依家有個現成你要唔要試下呀:smile_30:
等 我 ..............換 左 個 浴 缸 先 啊~~  :smile_19:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-5-1 12:12 AM 發表 查看引用來源
咁你去啦,我死去訓啦,個擦背留返在有機會先啦
9 9  華~:smile_15:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-4-30 11:58 PM 發表 查看引用來源

有 毛 或 無 毛 GEI.............:smile_43:
應該話係有毛或膠既。

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-5-1 12:30 AM 發表 查看引用來源

應該話係有毛或膠既。
哦.........咁 你 係 邊 隻???:smile_04: :smile_03:

HSI +56X.........CHISIN!

66, 好耐冇見喇~ 你好嗎?

引用:
原帖由 開心蛋糕 於 2009-5-1 03:15 AM 發表 查看引用來源
66, 好耐冇見喇~ 你好嗎?
咁  5.3   1 齊 見 下 嘍........好 嗎??? :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆