上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part7

收藏  |  訂閱
741  6.4k

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-25 21:39 發表 查看引用來源

係啦~你又唔黎, 我地都唔嫌遠啦
我得閒先入下黎啦咁:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 chan79311 於 2009-4-25 21:46 發表 查看引用來源
唔叫我:smile_45: :smile_45:
自動報名架嘛:smile_13:

引用:
原帖由 hinwing 於 2009-4-25 21:47 發表 查看引用來源

我得閒先入下黎啦咁:smile_30: :smile_30:
你聽日唔洗返工呀嘛:smile_14:

清清我建議你坐果D四個輪有蓋既大車.包安全!

[quote]原帖由 清純 於 2009-4-25 06:25 PM 發表 查看引用來源

今日呀:smile_13: 我呢到無禁誇:smile_13:
明天風雨不改:smile_38: 我們唔會因少少雨放棄:smile_42:
而且果到燒烤場唔怕落雨,單車睇下地面危唔危先:smile_40:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-25 09:36 PM 發表 查看引用來源

冇問題, easy job:smile_34:
美男子聽日都會到, 所以而家係15or16人:smile_40:
有15-16人禁誇,我會變得好怕羞=.="
我見報名人數only得8個,變左

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-25 22:21 發表 查看引用來源

你聽日唔洗返工呀嘛:smile_14:
有其他野要攪

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-4-25 22:38 發表 查看引用來源

有15-16人禁誇,我會變得好怕羞=.="
我見報名人數only得8個,變左
係呀~因為男女不均, 後尾叫多4個女仔出黎打均:smile_30:
怕咩羞啫~我地會睇住大家既:smile_30:

引用:
原帖由 hinwing 於 2009-4-25 23:11 發表 查看引用來源

有其他野要攪
哦~
好耐冇同你地食飯飯喇:smile_13:

2~ 我以為一定要踩單車, 原來可以只係去 bbq 唔玩單車嫁, 早知我去做食家啦~:smile_39:

早上起身入下黎先:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆