上一頁下一頁
發新話題

復活假期 CA光豬K+DS自由行用心長遍包膠(多相)

收藏  |  訂閱
393  34.1k

引用:
原帖由 思朗拿度 於 2009-4-13 17:55 發表 查看引用來源
響放假之前已經同多位師兄計劃去一次CA光豬k
多得師兄們上網搵料,訂房
吹恆雞下有12個團友,而且絕大部份都未玩過光豬K...什至未去過CA..
一切準備就緒11號出發!!!

當日4點幾羅湖集合就一行12人直上大巴站!!!
...
thank yuo brother , this is a very detailed report . ^^

引用:
原帖由 思朗拿度 於 2009-4-14 12:37 PM 發表 查看引用來源

我地冇玩矇眼找老婆:') :') :')
尼個遊戲下次要玩啦!! :smile_47:
同埋大家可以想d淫賤遊戲出來玩呀!!:smile_38:

引用:
原帖由 chpjames 於 2009-4-14 12:31 PM 發表 查看引用來源

甘一定無個mami甘好波.
一見到mami即刻情不自禁jar落去.感覺超正, 最正係mami又無反抗
个妈咪系咪叫王X....??? :smile_46: :smile_46: :smile_46:

thanks of photo report

引用:
原帖由 klfung1031 於 2009-4-14 12:36 PM 發表 查看引用來源

邊個mami咁正呀!! pm佢個電話給我, 下次去jar下佢果波波呀!!:smile_47:
細細粒波大大人又玩得.:smile_04:
我見到有個c hing 咀埋去又唔嬲
她的標誌--> 額頭又一粒纇似印度西施的痣

引用:
原帖由 星崎天龍 於 2009-4-14 12:52 PM 發表 查看引用來源

个妈咪系咪叫王X....??? :smile_46: :smile_46: :smile_46:
不是啊!:smile_40:

引用:
原帖由 星崎天龍 於 2009-4-14 12:52 PM 發表 查看引用來源

不是. mami叫陳X....

引用:
原帖由 思朗拿度 於 2009-4-14 12:37 PM 發表 查看引用來源

我地冇玩矇眼找老婆:') :') :')
甘你個經理唔識做law:smile_39:

引用:
原帖由 chpjames 於 2009-4-14 01:05 PM 發表 查看引用來源

不是. mami叫陳X....
噢,甘下次带我去稳返D母爱.....!!!

引用:
原帖由 klfung1031 於 2009-4-14 12:47 PM 發表 查看引用來源

尼個遊戲下次要玩啦!! :smile_47:
同埋大家可以想d淫賤遊戲出來玩呀!!:smile_38:
高爾夫球好好玩又淫賤:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆