上一頁下一頁
發新話題

在維園的初夜

收藏  |  訂閱
321  17.2k

引用:
原帖由 andyman0225 於 2009-4-7 07:50 PM 發表 查看引用來源

多謝你既好意啦
點解我頭先係公司又見到係,,而家係屋企又見到你...
你唔洗反屋企嫁咩...?

引用:
原帖由 baby52030 於 2009-4-7 07:44 PM 發表

要咁嫁咩.....:smile_13:
乖la.乖la.....快d 黎la:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 S_BALL 於 2009-4-7 07:51 PM 發表 查看引用來源

係架..
去得多真係幾貴..
你地屋企唔得咩..
係呀...屋企長期有人....
唔去爆房唔得....:smile_42:
引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-4-7 07:52 PM 發表 查看引用來源

乖la.乖la.....快d 黎la:smile_47: :smile_47:
人地怕羞......

引用:
原帖由 baby52030 於 2009-4-7 19:54 發表 查看引用來源

人地怕羞......
咁就無法啦..~
唯有俾錢搵地方..

引用:
原帖由 baby52030 於 7-4-2009 07:52 PM 發表 查看引用來源

點解我頭先係公司又見到係,,而家係屋企又見到你...
你唔洗反屋企嫁咩...?
下午既時候 已經放左  番到屋企 lu  
原來你甘留意我架

引用:
原帖由 baby52030 於 7-4-2009 07:54 PM 發表 查看引用來源

其實我未爆過房  :smile_35:
有D咩九龍區既酒店 好介紹呀??

你地都幾特別喎

引用:
原帖由 andyman0225 於 2009-4-7 07:57 PM 發表 查看引用來源

下午既時候 已經放左  番到屋企 lu  
原來你甘留意我架
咁同邊個傾過計都知下嫁ma....
認得你個icon姐.....

你係九龍區既....乾淨d咪九龍塘lo...
不過好鬼貴.....一個月一兩次既,,咪去過d lo...
如果想平d....去mk...抬高頭望下....
四周圍都係咩咩賓館啦.,....
都係$100 2hr 之ma....
有d重係$80  2hr tim......

引用:
原帖由 baby52030 於 2009-4-7 20:05 發表 查看引用來源

咁同邊個傾過計都知下嫁ma....
認得你個icon姐.....

你係九龍區既....乾淨d咪九龍塘lo...
不過好鬼貴.....一個月一兩次既,,咪去過d lo...
如果想平d....去mk...抬高頭望下....
四周圍都係咩咩賓館啦.,... ...
咪有D咁抵架咩..

引用:
原帖由 S_BALL 於 2009-4-7 07:56 PM 發表 查看引用來源

咁就無法啦..~
唯有俾錢搵地方..
我同我bf都keep左成年去爆房....
都唔知用左幾多錢係呢一方面....:smile_39:
引用:
原帖由 ks84 於 2009-4-7 08:02 PM 發表 查看引用來源
你地都幾特別喎
你指係邊一方面特別先,,,,:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆