上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 13888日的等就是為天賜的妳入來一遇

收藏  |  訂閱
736  4.6k

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-4-12 02:15 PM 發表 查看引用來源
起LOR~~~:smile_19::smile_19::smile_19:
嘩.... 妳有潛質做豬女多o的:smile_30:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-12 05:52 PM 發表 查看引用來源

嘩.... 妳有潛質做豬女多o的:smile_30:
YA~~~~~:smile_34::smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 ah~yuet 於 2009-4-12 06:21 PM 發表 查看引用來源
YA~~~~~:smile_34::smile_34::smile_34:
巴閉丫妳:smile_30:.... 係喎, 妳有住家飯食未:smile_40:

引用:
原帖由 ah~yuet 於 2009-4-12 06:21 PM 發表 查看引用來源
我以後打波, 見家長帶細路, 我都唔會再同佢地玩.... 怕怕 竟然同我地一班成人玩"係咪小兒科", 真係中晒毒:smile_40: 而我當然輸到"屎過o的細路哥":smile_30:

引用:
唔記得o左妳幾時開始考第一科添:smile_27:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-12 06:28 PM 發表 查看引用來源

巴閉丫妳:smile_30:.... 係喎, 妳有住家飯食未:smile_40:
未ar~~星期3先有:smile_38:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-12 06:31 PM 發表 查看引用來源

我以後打波, 見家長帶細路, 我都唔會再同佢地玩.... 怕怕 竟然同我地一班成人玩"係咪小兒科", 真係中晒毒:smile_40: 而我當然輸到"屎過o的細路哥":smile_30:
醜野未題:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-12 06:40 PM 發表 查看引用來源

唔記得o左妳幾時開始考第一科添:smile_27:
21號:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 ah~yuet 於 2009-4-12 06:42 PM 發表 查看引用來源
未ar~~星期3先有:smile_38:
咁妳真係打算星期三後先開飯:smile_42:

引用:
原帖由 ah~yuet 於 2009-4-12 06:43 PM 發表 查看引用來源
醜野未題:smile_30::smile_30:
好彩有人陪:smile_40: 不過o的細路串o左好多, 再唔可愛:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆