上一頁下一頁
發新話題

誠徵可愛女生做女性朋友(part 5)

收藏  |  訂閱
1.5k  36.6k

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-4-15 01:12 PM 發表 查看引用來源

歡迎你
回得好快 bor, 係學校都可以上網 & msn ar @@???

引用:
原帖由 @@~ 於 2009-4-15 01:22 PM 發表 查看引用來源

回得好快 bor, 係學校都可以上網 & msn ar @@???
今日仲係學校假期...所以仲可以
出去食飯先:smile_43:

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-4-15 01:24 PM 發表 查看引用來源

今日仲係學校假期...所以仲可以
出去食飯先:smile_43:
IC, 我做 office 的, 一排排忙 & 有時係公司食 lunch, 所以可以上網  

引用:
原帖由 @@~ 於 2009-4-15 01:35 PM 發表 查看引用來源

IC, 我做 office 的, 一排排忙 & 有時係公司食 lunch, 所以可以上網  
食飽回來了

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-4-15 02:28 PM 發表 查看引用來源

食飽回來了
welcome, 樓主讀 ou 其實難唔難呀,
我覺得自學果 d 有時要好有決心先讀到, 個英文底又要本身 ok wor......

引用:
原帖由 @@~ 於 2009-4-15 02:39 PM 發表 查看引用來源

welcome, 樓主讀 ou 其實難唔難呀,
我覺得自學果 d 有時要好有決心先讀到, 個英文底又要本身 ok wor......
決心係好重要...做咩都一樣..
ou易入難出...真係要勤力先得..
英文既可以慢慢追

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-4-15 03:03 PM 發表 查看引用來源

決心係好重要...做咩都一樣..
ou易入難出...真係要勤力先得..
英文既可以慢慢追
我依家係 ive 讀緊 high dip,
但英文底實在太差, 有時都覺得要比其他人放好多時間係温書做功課~

ou 我估我自己真係 handle 唔到,
我依家都有少少後悔讀 ba 既 course la, 應該讀其他系會易 d~

引用:
原帖由 @@~ 於 2009-4-15 03:14 PM 發表 查看引用來源

我依家係 ive 讀緊 high dip,
但英文底實在太差, 有時都覺得要比其他人放好多時間係温書做功課~

ou 我估我自己真係 handle 唔到,
我依家都有少少後悔讀 ba 既 course la, 應該讀其他系會易 d~
又唔好咁諗...最緊要你盡左力..
有咩唔識就多d問身邊既人...我估tutor / 同學都好樂意幫你既

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-4-15 03:33 PM 發表 查看引用來源

又唔好咁諗...最緊要你盡左力..
有咩唔識就多d問身邊既人...我估tutor / 同學都好樂意幫你既
都有呀, 不過唔想成績太難睇, 因為我讀果間 campus 就搬,
如果 location 唔啱, 可能遲 d 要轉讀其他學校, 所以最好中等成績, 唔係一間揾學校會有少少麻煩~

依家先留意到個簽名添,
樓主好專一長情呀, 之前拍左成11年拖,
我有個朋友拍左7-8年, 分手後佢每個 dayoff 都要揾人陪呢~

引用:
原帖由 @@~ 於 2009-4-15 03:43 PM 發表 查看引用來源

都有呀, 不過唔想成績太難睇, 因為我讀果間 campus 就搬,
如果 location 唔啱, 可能遲 d 要轉讀其他學校, 所以最好中等成績, 唔係一間揾學校會有少少麻煩~

依家先留意到個簽名添,
樓主好專一 ...
你搞錯了....十一年的只是一份兼職...
由剛出黎做野到最近才辭職的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆