上一頁下一頁
發新話題

有野想問.,..

收藏  |  訂閱
210  3.9k

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-3-13 05:51 PM 發表 查看引用來源

妳唯有自己睇多 d 3 仔 / 4 仔學下 d av 女角咁架咋喎....:smile_13: :smile_13:
眼神啦 ~ 姿勢啦 ~ 甚至點樣撩起對方 d 慾火....呢 d 我覺得睇得多點都學識兩 , 三招既
唯有咁啦

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 05:53 PM 發表 查看引用來源
:smile_47:俾男人.帶...
沒得偷食..硬左超慘..
哈.....................幾好咁WO

引用:
原帖由 klklyuyu 於 2009-3-13 05:49 PM 發表 查看引用來源
:smile_41: 樓主,口交呢個行為係互相討好嘅,既然間佢唔肯做你咪唔幫佢做啦,如果佢連正式做愛都冇比到快樂過你,你可以當場表示不滿,要佢用口嚟補數囉,如果佢唔肯你就話下次你唔好搞我,搞到我半天吊 ...
當然...呢個我都好同意你咁講 , 因為口交呢樣野絕對唔係人人都接受得到:smile_35: :smile_35:
男既女既都會有可能唔接受呢樣玩意 ~ :smile_35:
但若然一開聲就話對方滿足唔到妳既....咁係唔好既囉 ~ 咁樣得兩個結果...
一係佢就死狗但毫無感情咁同妳做....一係就以後都冇得同呢個人做....我覺得係咁

引用:
原帖由 丫MEI丫MEI 於 2009-3-13 05:54 PM 發表 查看引用來源

哈.....................幾好咁WO
:smile_47::smile_46:俾佢帶几日佢=就知味道..到時..你叫佢幫你奶埋屎忽long 我諗佢都制

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 05:55 PM 發表 查看引用來源
:smile_47::smile_46:俾佢帶几日佢=就知味道..到時..你叫佢幫你奶埋屎忽long 我諗佢都制
好殘忍:smile_43:

引用:
原帖由 wmwong 於 2009-3-13 05:51 PM 發表 查看引用來源

真係要揾dC兄技術指導下妳
哈...

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 05:55 PM 發表 查看引用來源
好恐嚇丫.................   你玩過丫.

引用:
原帖由 wmwong 於 2009-3-13 05:58 PM 發表 查看引用來源

好殘忍:smile_43:
:smile_47:我都未話咁對你..
:smile_24::smile_35:呢d 係以前ex 咁教我..佢中意我s 佢..不過之前一齊果陣..佢太忙..
而家散左..沒試到
引用:
原帖由 丫MEI丫MEI 於 2009-3-13 05:59 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=194913804&ptid=9259589][/url]

好恐嚇丫.................   你玩過丫.
:smile_35:沒啊...但記得有人出過一個咁ge report

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 05:59 PM 發表 查看引用來源
:smile_47:我都未話咁對你..
:smile_24::smile_35:呢d 係以前ex 咁教我..佢中意我s 佢..不過之前一齊果陣..佢太忙..
而家散左..沒試到:smile_35:沒啊...但記得有人出過一個咁ge report
真係有男人肯帶至算......

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-3-13 06:02 PM 發表 查看引用來源

真係有男人肯帶至算......
如果真係中意人地s ,,,咁佢實會帶..
好似你地呢d 大男 人..緊係吾會..帶..
:smile_46:但果d 吾同嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆