上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】... 神經♂♀ 異妖豝

收藏  |  訂閱
737  3.8k

引用:
原帖由 蓬萊寺京一 於 2009-3-1 02:43 AM 發表 查看引用來源

我邊有你咁多米:smile_45:
閣下好有錢?! :smile_41:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-1 02:45 AM 發表 查看引用來源
玩到5訓:smile_30::smile_30:
上機先訓~~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 rikumasaki 於 2009-3-1 02:45 AM 發表 查看引用來源

長期失業, 慘過長期糧尾!!!
況且政府逼人上絕路, 唔通唔上咩~~~
咁又係:smile_13:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-3-1 02:46 AM 發表 查看引用來源

yes~~~   讚番兩句都架喇~~:smile_30: :smile_30:
讚就難d, 我對呢個乾淨程度存疑...........

過咗三次水, 又脫衣, 又穿衣.................

呢個時間, 太可怕了~~~

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-3-1 02:45 AM 發表 查看引用來源
係咩 我吾係剪短曬架咩,咁快長左
一夜長髮~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-1 02:45 AM 發表 查看引用來源
我無架:smile_13:
我信你十成:smile_34:
相反

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-1 02:46 AM 發表 查看引用來源
er........唔多舒服..訓唔到呀:smile_13:
我準備去sleep sleep~~~
聽朝返教會~~~

引用:
原帖由 rikumasaki 於 2009-3-1 02:45 AM 發表 查看引用來源

長期失業, 慘過長期糧尾!!!
況且政府逼人上絕路, 唔通唔上咩~~~
其實都吾係完全關政府的事...因為呢個根本就係一個無能的政府....你咪睇得佢咁高先得架:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-1 02:47 AM 發表 查看引用來源
咁又係:smile_13:
既然政府咁想我地自滅, 我地唯有做個聽話的小市民啦~~~

又係出現既時候:smile_44: :smile_44: :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆