上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】 ... 神經♂♀ 么捌狗 Happy CNY

收藏  |  訂閱
745  4.6k

引用:
原帖由 goodguy674 於 2009-1-26 12:51 AM 發表 查看引用來源
恭喜發財:smile_38:
ken, 新年快樂~ 心想事成~

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-1-26 12:52 AM 發表 查看引用來源

乜佢唔係做迎送生捱既咩.. :smile_30:
我知佢應召咋:smile_04: ....其他乜都唔知架...

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-1-26 01:01 AM 發表 查看引用來源

OH NO....今年願望係瘦身成功喎.... :smile_03: :smile_03:
希望工程:smile_27: 咁祝你願望達成

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-1-26 01:01 AM 發表 查看引用來源

e d 係西方人應有既禮貌黎架嘛..點少得呢...
我都知你好有禮貌:smile_03: 所以我地呢度跟足禮儀....:smile_03:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-1-26 01:04 AM 發表 查看引用來源
希望工程:smile_27: 咁祝你願望達成
哈哈, 咩意思:smile_03:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-1-26 01:03 AM 發表

我知佢應召咋:smile_04: ....其他乜都唔知架...
佢 冇派卡片咩.. :smile_30:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-1-26 01:02 AM 發表 查看引用來源

大家咁話啦.. :smile_30:
祝院長:smile_38: 事事順利、步步高升、張張刀都利:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-1-26 01:08 AM 發表 查看引用來源

佢 冇派卡片咩.. :smile_30:
冇wor, 可能唔係做我地生意......
你問下so so有冇收過...:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-1-26 01:06 AM 發表

我都知你好有禮貌:smile_03: 所以我地呢度跟足禮儀....:smile_03:
e個係我唯一認同既西方傳統.. :smile_34:  :smile_30:

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-1-26 01:10 AM 發表

祝院長:smile_38: 事事順利、步步高升、張張刀都利:smile_30: :smile_30:
巧呀...多謝晒wor..你都要...

公力心厚
仔孫一堂
貓狗滿屋
麵麵順景

:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆