上一頁下一頁
發新話題

鼠年最後一K(紅C)報告

收藏  |  訂閱
309  11.5k

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-1-22 04:26 PM 發表 查看引用來源

有機会要見識下 
見識又唔駛, 都係 Jer 一條o者

你可以搵條女俾我上, 之後問下條女o既 comment law.
不過唔好俾死魚我, 對住果 d 細佬會冇 mood

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-22 04:28 PM 發表 查看引用來源

你可以搵條女俾我上, 之後問下條女o既 comment law.
不過唔去俾死魚我, 對住果 d 細佬會冇 mood
無緊要、去到CP慢慢選、等我SET埋架DV就得

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-1-22 04:31 PM 發表 查看引用來源

無緊要、去到CP慢慢選、等我SET埋架DV就得
拍完睇完餅帶我自己 keep 返我又唔 mind 呀!

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-22 04:28 PM 發表 查看引用來源

不過唔去俾死魚我, 對住果 d 細佬會冇 mood
條囡見到你條JER,嚇暈左,不是死魚:smile_44:

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-22 04:33 PM 發表 查看引用來源

拍完睇完餅帶我自己 keep 返我又唔 mind 呀!
回味無窮:smile_30:   

引用:
原帖由 eric415 於 2009-1-22 04:34 PM 發表 查看引用來源
條囡見到你條JER,嚇暈左,不是死魚:smile_44:
見到鯊魚咩! 邊有咁易暈

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-1-22 04:36 PM 發表 查看引用來源

回味無窮:smile_30:   
係呀, 我都想 keep 下 d 回憶
如果阿女唔 mind 我想有人入埋黎拿機拍添

精彩報告,一個字--------正。

Very gOOd wor!!!!!

Tks for sharing......

Thank you for your sharing!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆