上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友87

收藏  |  訂閱
738  5.8k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-17 04:43 PM 發表 查看引用來源

妳知嘛,做大俠要有力量支持,唔係會死得好快~
難道是錢銀,女人呀........什麼power呀,,,,,,,,,一顆真誠正直的心呀

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-17 11:52 PM 發表 查看引用來源
蓉兒晚上好呀,,,,,:smile_38:
利利呀.你好,我去看了赤壁呀,好好睇呀

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-17 04:46 PM 發表 查看引用來源

歌名係.......地球圓又圓,意思是否由不同方向出發也會在某一點相聚~:smile_41:
是呀,總有一句是,,,,,,,,,總之心足就快樂.............是金句呀........對嗎

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-17 04:48 PM 發表 查看引用來源

唔公平~ :smile_38:
我又不覺呀.請吃飯好閒呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 17/1/2009 11:53 PM 發表 查看引用來源

利利呀.你好,我去看了赤壁呀,好好睇呀
你就好啦, 有人倍你睇戲,,,,,,我悶左成日呀,,,,,

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-17 04:50 PM 發表 查看引用來源

我幫妳答,那位玉樹臨風美男子,係................................................................文曲~ :smile_40:
重有女友ching ching花姐,,,,,,,,,xx,,,,,,,,,xxx,,,,,,,,,,,xxxx:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-17 04:53 PM 發表 查看引用來源

開心去食飯吧~

pm 遲點才回,我閃.................:smile_43:
美夢呀.........祝夢境也會愉快呀

引用:
原帖由 天使一號 於 2009-1-17 05:11 PM 發表 查看引用來源
蓉蓉:smile_38: :smile_40:
你好. 唔好意思呀:smile_39: .天使.明天見呀.今天見不到你,sorry:smile_13:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-17 11:41 PM 發表 查看引用來源

都係啊知點答呀:smile_14:
咁妳心中想點答呀~ :smile_45:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-17 11:43 PM 發表 查看引用來源

我是我手寫我心 ,香港人有言論自由呀:smile_14: :smile_14:
呢頭話乖,個頭即駁,救命~ :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆