上一頁下一頁
發新話題

只招條件好, 素質高的女友,18-33歲又接受我35就得<我自己的條件應該說嗎>

收藏  |  訂閱
212  4.4k

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-3-15 09:35 PM 發表 查看引用來源
都好我有嫁~女35到:smile_38:
講佢d野來聽下.. :smile_44:

引用:
原帖由 吳華德 於 2009-3-15 09:38 PM 發表 查看引用來源

講佢d野來聽下.. :smile_44:
你講先:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-3-15 09:45 PM 發表 查看引用來源
你講先:smile_38: :smile_38:
我??? 寫左出來啦.. ^^

引用:
原帖由 吳華德 於 2009-3-15 10:06 PM 發表 查看引用來源

我??? 寫左出來啦.. ^^
係邊

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-3-16 12:59 AM 發表 查看引用來源
係邊
關於我自己:
35歲 170cm 140lbs
不高不矮 不肥不瘦 不煙不酒 不美不醜
動靜皆宜 隨意平淡 生活無憂 心地善良

哎, 之前個個都走來要我講自己有咩優點!
講真, 優點若由自己把口講出來, 優點都變成"自大"的缺點啦!
優點缺點都係要一齊相處慢慢了解的.
最多可以咁講, 我經濟方面算係比常人優勝.

山無陵,江水為竭,冬雷震震,
夏雨雪,天地合,乃敢与君絕!

上一句四字詩詞, 寫哂我現況, 及條件... 只要妳深深體會得到的話... 慢慢每一句好好地分析一下...
下面果首詩... 係我對感情的看法... 妳又體會一下..

引用:
原帖由 吳華德 於 2009-3-17 12:28 AM 發表 查看引用來源

關於我自己:
35歲 170cm 140lbs
不高不矮 不肥不瘦 不煙不酒 不美不醜
動靜皆宜 隨意平淡 生活無憂 心地善良

哎, 之前個個都走來要我講自己有咩優點!
講真, 優點若由自己把口講出來, 優點都變成"自大"的缺 ...
佢可能唔岩你:smile_13:

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-3-17 01:08 AM 發表 查看引用來源
佢可能唔岩你:smile_13:
點解呢.. 又....

引用:
原帖由 吳華德 於 2009-3-17 03:30 AM 發表 查看引用來源

點解呢.. 又....
你太好條件啦~:smile_13:

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-3-17 06:56 PM 發表 查看引用來源
你太好條件啦~:smile_13:
妳點知架.. 呵...
話時話, 妳知道左幾多野... :smile_14:

引用:
原帖由 吳華德 於 2009-3-17 10:29 PM 發表 查看引用來源

妳點知架.. 呵...
話時話, 妳知道左幾多野... :smile_14:
好多~會唔會殺我嫁:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆