上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~166

收藏  |  訂閱
747  6.1k

早~~~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 暴龍 於 2008-12-29 11:48 PM 發表 查看引用來源
仆街仔正一好嘅唔靈..我而家腰部以下全部都痛,,上五吋下五吋腫咗..右邊屎忽損咗...兩個膝頭哥冇哂力....特別係大脾內側兩條筋..行快 d 都唔掂....以後都係釣吓魚算啦.:smile_39:.
釣蟹啦你:smile_38:

引用:
原帖由 朱大少 於 30-12-2008 09:14 發表 查看引用來源

LOSE 2-0:smile_39:
公開聯真係場場硬仗:smile_40:

引用:
原帖由 cyruski 於 30-12-2008 09:47 發表 查看引用來源

釣蟹啦你:smile_38:
:smile_44: 今期飛book 好多新相喎你..:smile_46:

引用:
原帖由 ix-man 於 2008-12-30 09:49 AM 發表 查看引用來源

公開聯真係場場硬仗:smile_40:
早哂:smile_38:
1月膠青要對日平線同麥青:smile_27:   
傷兵多到開波都驚唔夠人:smile_13:  唉:smile_39:

引用:
原帖由 ix-man 於 2008-12-30 09:57 AM 發表 查看引用來源

:smile_44: 今期飛book 好多新相喎你..:smile_46:
我想睇你果D呀,幾時出去玩啫:smile_46:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 30-12-2008 10:14 發表 查看引用來源
早哂:smile_38:
1月膠青要對日平線同麥青:smile_27:   
傷兵多到開波都驚唔夠人:smile_13:  唉:smile_39:
踢左咁多場先黎驚, 太幸福晒你地..:smile_30:

引用:
原帖由 cyruski 於 30-12-2008 10:28 發表 查看引用來源

我想睇你果D呀,幾時出去玩啫:smile_46:
你同Dfd 去玩時約埋我, 我影完相比你睇丫:smile_47:

引用:
原帖由 ix-man 於 2008-12-30 10:31 AM 發表 查看引用來源

你同Dfd 去玩時約埋我, 我影完相比你睇丫:smile_47:
我d fd一部份好玩架咋,唔靚既又唔好意思叫你啦,靚少少就有人mark實:smile_39:

引用:
原帖由 cyruski 於 2008-12-30 10:52 AM 發表 查看引用來源

我d fd一部份好玩架咋,唔靚既又唔好意思叫你啦,靚少少就有人mark實:smile_39:
諸多藉口

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆