上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣.................[7]

收藏  |  訂閱
737  7.2k

引用:
原帖由 文曲 於 2008-12-24 04:48 PM 發表 查看引用來源

去拍拖~:smile_41:
可能去會佳人 ~ :smile_39: :smile_39:

收工啦....................再次祝平安夜及聖誕快樂!

引用:
原帖由 ching788 於 24/12/2008 04:21 PM 發表 查看引用來源
各位......收工啦,
祝願此節日,每人夢想實現.
Merry X’mas
清清 , 我都祝你聖誕快樂呀 , 今日架腸粉車有D問題 , 遲左D , HEHE !!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 愛達利 於 2008-12-24 06:54 PM 發表 查看引用來源
清清 , 我都祝你聖誕快樂呀 , 今日架腸粉車有D問題 , 遲左D , HEHE !!!:smile_30: :smile_30:
唔係俾人冚左咩

引用:
原帖由 驀然回首 於 24/12/2008 06:58 PM 發表 查看引用來源
唔係俾人冚左咩
古人, 我都同你講聲"聖誕快樂"呀 !!! 今日架車壞左, 上唔到來呀 !!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 驀然回首 於 24/12/2008 06:58 PM 發表 查看引用來源
唔係俾人冚左咩
彩個你把口呀 !!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 愛達利 於 2008-12-24 07:02 PM 發表 查看引用來源
彩個你把口呀 !!!!:smile_38: :smile_38:
利利呀 ~ :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 lastuncle 於 24/12/2008 07:16 PM 發表 查看引用來源

利利呀 ~ :smile_39: :smile_39:
校長你好, 聖誕快樂 , 你好d未呀?:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 愛達利 於 2008-12-24 07:27 PM 發表 查看引用來源
校長你好, 聖誕快樂 , 你好d未呀?:smile_38: :smile_38:
利利 merry X'mas,我矛野 ~ :smile_39: :smile_39:

出去食野...........:smile_38: :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆