上一頁下一頁
發新話題

山區徵友.....第 100 + 45回 恭喜發財篇

收藏  |  訂閱
763  4.7k

山姐新年快樂:smile_34:

引用:
原帖由 陳近南 於 2008-12-30 03:45 PM 發表 查看引用來源
來也沖沖,去也沖沖:smile_30: :smile_30: :smile_43:
番黎啦 ~~ :smile_45: :smile_45:  

間酒店ok...好靚.....不過...好大陣煙味.....訓唔到呀:smile_27:

:smile_40:  各位....唔好意思...外遊...不足 24小時....我番黎啦

引用:
原帖由 judau 於 2008-12-31 07:57 PM 發表 查看引用來源
山姐新年快樂:smile_34:
早晨..新年進步 ~

引用:
原帖由 陳近南 於 2008-12-29 03:45 PM 發表 查看引用來源

係喎,之前唔記得問你,上台果時
有冇多謝父母,經理人,粉絲..........同埋全世界,咁呀?:smile_40: :smile_30:
我感受到人地個d咩個腦一片空白...咩都諗唔到....  

對眼...咩都睇唔到...連鏡頭係邊都見唔到

引用:
原帖由 羊扒 於 2008-12-30 09:57 AM 發表 查看引用來源
山山....早晨:smile_38: :smile_38:
阿咩...早晨 ^^

打番d字先

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-12-31 09:04 PM 發表 查看引用來源

番黎啦 ~~ :smile_45: :smile_45:  

間酒店ok...好靚.....不過...好大陣煙味.....訓唔到呀:smile_27:
今晚訓覺過09:smile_34:

從1978年開始使用的《港澳同胞回鄉證》俗稱本式「回鄉證」或舊版「回鄉證」,自簽發之日起10年內入出境有效。為適應信息化時代的發展,本式「回鄉證」在1998年12月31日已停止頒發,港澳同胞此前持有的「回鄉證」在10年有效期內仍可繼續使用。但所有的本式「回鄉證」都在2008年12月31日全部過期。

個陣時我本回鄉證....98年3月換..都係捱到今年年頭先換鬼左

引用:
原帖由 judau 於 2008-12-31 09:47 PM 發表 查看引用來源

今晚訓覺過09:smile_34:
無錯....訓覺..訓覺係最好既..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆