上一頁下一頁
發新話題

對等sp (前幾日的一場小戰)

收藏  |  訂閱
532  19.6k

引用:
原帖由 summer_babe 於 2008-12-18 04:30 PM 發表 查看引用來源

有ga~~你用咩黎買呀??
可以收咩先,好多野我都比得出,但係隻蚌精靚唔靚先

引用:
原帖由 菲立斯 於 2008-12-18 04:37 PM 發表 查看引用來源

可以收咩先,好多野我都比得出,但係隻蚌精靚唔靚先
<-----張相果隻岩唔岩心水呀, 老闆??

引用:
原帖由 summer_babe 於 2008-12-18 04:53 PM 發表 查看引用來源
嘩......呢隻邊到夠膽話唔收呀
咁我要付咩代價先

引用:
原帖由 菲立斯 於 2008-12-17 05:22 PM 發表 查看引用來源
出黎玩,我都係尋開心,我同你係朋友,偶爾你請我我請你就好正常,無理由次次你比晒,更重要係我想同你上床,而唔係我比你小。
樓主好幸福呵… :smile_40:

引用:
原帖由 菲立斯 於 2008-12-18 05:02 PM 發表 查看引用來源

嘩......呢隻邊到夠膽話唔收呀
咁我要付咩代價先
咁你要搵隻象拔蚌之王同佢交換啦~~!:smile_47:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2008-12-18 16:10 發表 查看引用來源

係ar...個個都話我似8兩仔 :') 無人要我
8 兩仔.. 我要呀.....:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 summer_babe 於 2008-12-18 06:04 PM 發表 查看引用來源

咁你要搵隻象拔蚌之王同佢交換啦~~!:smile_47:
估唔到你咁識食........好,我比

時間地點,唔該

食飯錢我都會比, 依個我就覺一D問題都無,
依家男女平等啦, 出街的洗費唔一定係男人比晒,
不過爆房錢我就未比過啦:smile_13:

引用:
原帖由 G_yan 於 2008-12-18 06:34 PM 發表 查看引用來源
你果一位係男朋友定特別朋友先?

引用:
原帖由 G_yan 於 2008-12-18 06:34 PM 發表
欣欣我未爆過房:smile_13: :smile_13: ...貴唔貴架:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆