上一頁下一頁
發新話題

可憐香港人!

收藏  |  訂閱
208  17.5k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2008-12-7 12:31 AM 發表 查看引用來源

點解你今晚唔北上? 莫非你已戰勝寂寞?
最怕5.6日上去的.好的都比人mark左.
中的又要争,差的比都吾要.
去SN或按摩又要等.真係贴錢買難受!

引用:
原帖由 鐘國人 於 2008-12-7 00:43 發表 查看引用來源

最怕5.6日上去的.好的都比人mark左.
中的又要争,差的比都吾要.
去SN或按摩又要等.真係贴錢買難受!
所以我決定聖誕後就唔上去玩, 等到過完年後先再去

可憐香港人這主題
我想講: 香港男人最可憐的就是很難找到理想對象, 結果無論拍拖前、拍拖甚至結婚後, 都要在大陸女孩處找回滿足

我同樓主有d唔同既...放工有時可能出去食完飯先返屋企囉..:smile_27:

It doesn't really matter where you live. Most people in the world are following this routine: 只有返工.放工.返屋企食飯,
沖涼訓覺又係一日.

引用:
原帖由 andy_2008 於 2008-12-7 12:59 AM 發表 查看引用來源

所以我決定聖誕後就唔上去玩, 等到過完年後先再去
CHING過完聖誕都差不多春節,過完年先上去玩就絕对明智.
而我就近2.3个月都以經什少係深圳玩了.

年晚錢
飯後煙
天氣冷
JJ宿
JJ小休:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 鐘國人 於 2008-12-7 12:02 發表 查看引用來源

CHING過完聖誕都差不多春節,過完年先上去玩就絕对明智.
而我就近2.3个月都以經什少係深圳玩了.
過年前治安差, 天氣冷, 又多ko出來拉人, 女又少, d女又穿多了衣服:smile_39:
太多不利因素

返工.放工.返屋企食飯沖涼訓覺, me too ar:smile_39:

引用:
原帖由 redguard2006 於 2008-12-7 21:34 發表 查看引用來源
返工.放工.返屋企食飯沖涼訓覺, me too ar:smile_39:
咁幾時揾女:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆