上一頁下一頁
發新話題

見到老婆偷偷手淫(內附圖片)正呀

收藏  |  訂閱
200  45.4k

引用:
原帖由 UFO2012 於 2008-12-2 11:25 AM 發表 查看引用來源
有一晚我同老婆講約了friends 飲野會遲D返,班friends 飲到咁上下話要早D走,咁我便回家當時係大約11:00左右.

我怕嘈醒老婆就好細聲開大門,我見廳己關燈,佢一定睡了,待我行到房門燈仲亮著,房門開了小小隙縫,我探頭 ...
:smile_13: :smile_13: 好怪咁..

回覆 1# 的帖子

故事一流, 相片唔連接,
anyway, thanks for sharing:smile_46:

are you nuts

taking other photo claim your wife ?

引用:
原帖由 eds8888 於 2008-12-3 03:56 AM 發表 查看引用來源

唔係細佬我搵交嗌, 我都係以事論事啫:smile_35:
e位老細作都要作得合理d丫, 豬豬姐姐話岩唔岩先

講開又講, 豬豬姐姐幾時會再出post呀, 我今年轉睇引版多少都因為睇你d post
哈哈, 都岩既...
我暫時都唔會再出post...男友唔准呀, 不過如果有好特別既experience都會consider既..
anyway,,多謝你以前支持過我既post...

回覆 156# 的帖子

I perfer see yours.....:smile_40:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-12-3 02:19 AM 發表 查看引用來源

你topic話你老婆喎, 相又fake...
唔好再狡辯
セ原來要貼真相架:smile_41: ,冇人話我知,早知連相都唔貼,費事比人話fake:smile_39:

引用:
原帖由 UFO2012 於 2008-12-3 11:20 AM 發表 查看引用來源

セ原來要貼真相架:smile_41: ,冇人話我知,早知連相都唔貼,費事比人話fake:smile_39:

咪詐傻扮懵
下次寫人地老婆囉..:smile_46:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-12-3 11:37 AM 發表

咪詐傻扮懵
下次寫人地老婆囉..:smile_46:
或者係我朋友嘅朋友都得:smile_30:

引用:
原帖由 UFO2012 於 2008-12-2 11:25 發表 查看引用來源
有一晚我同老婆講約了friends 飲野會遲D返,班friends 飲到咁上下話要早D走,咁我便回家當時係大約11:00左右.

我怕嘈醒老婆就好細聲開大門,我見廳己關燈,佢一定睡了,待我行到房門燈仲亮著,房門開了小小隙縫,我探頭 ...
係咪同緊第條佬玩cam sex咋…

老作咩:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆