上一頁下一頁
發新話題

我返黎喇~~有無男人唔鍾意上床?

收藏  |  訂閱
266  11.7k

引用:
原帖由 winkiechan 於 2008-11-23 12:32 AM 發表 查看引用來源
我終於知道點解個post俾人del左..
就係話我單貼圖片...不加以討論..
咁下次大家就一齊貼切d討論下我身材la...
俾d意見我嘛...唔係點引人入性..
例如: 點解d男仔都只係想同我上床?
http://media5.dropshots.com/ ...
i like it:smile_47:

引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-11-23 01:16 PM 發表

即係水壩防洪最後獗堤一樣~
又好似你好肚痛要等幾個鐘先去到廁所,一坐低解放果一刻既舒暢感覺一樣。

引用:
原帖由 lfl1104 於 2008-11-23 01:21 PM 發表

你係咩國呀....
南半球袋鼠國呀。

引用:
原帖由 catalk 於 2008-11-23 11:25 AM 發表 查看引用來源

又好似你好肚痛要等幾個鐘先去到廁所,一坐低解放果一刻既舒暢感覺一樣。
你個比喻好臭呀:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 catalk 於 2008-11-23 11:25 AM 發表 查看引用來源

仲要係又爆緊出黎既時候又要死忍, 忍到最尾就山洪暴發...

無計啦~~~你身才太好了~~~

引用:
原帖由 winkiechan 於 2008-11-23 11:02 AM 發表 查看引用來源
咁人家真係唔知點叫做高潮嘛~~
其實做愛都係壓力發洩的一種....
哈哈:smile_30:
早晨呀!winkie!咁早就搞慶班C兄呀!

回覆 135# 的帖子

:smile_39: 唉!同情都無用!:smile_13: 鬼叫自己無用:smile_39:

回覆 152# 的帖子

Any more photos please:smile_38:

引用:
原帖由 alantse36 於 2008-11-23 01:36 PM 發表
無計啦~~~你身才太好了~~~
係囉,連我尼個閱女無數既稀客都為佢而留步,咁樓主既吸引力都吾係野少!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆