上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲,好佬一個,惡品唔追,尋緣問取,等妳應許...

收藏  |  訂閱
722  4.6k

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-11-22 09:39 PM 發表 查看引用來源
你早抖炸:smile_45::smile_45:我未:smile_22:

告解la:smile_38:
咁晚唔瞓等捉鬼咩!:smile_30: 咁凍最正就係瞓:smile_30:

好... 開始...!:smile_38:

星期三當朝... 因為天氣突然轉凍, 自己又要早返, 咪一早落街排隊坐車....:smile_34:
咁o岩.... 面對面有位長腿女仔又等車:smile_40: 係... 佢外貌只係一般, 但當日就著住條熱褲仔, 加 T-shirt 及 一件普通外套, 而我就著到香港落緊雪咁:smile_27:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-11-22 09:42 PM 發表 查看引用來源

i konw:smile_44::smile_44:
當然好唔抵得... 因為我都算一個強壯既人... 佢有冇搞錯... 可以著咁少... :smile_22: 同咁短...

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-11-22 09:46 PM 發表 查看引用來源

咁晚唔瞓等捉鬼咩!:smile_30: 咁凍最正就係瞓:smile_30:

好... 開始...!:smile_38:

星期三當朝... 因為天氣突然轉凍, 自己又要早返, 咪一早落街排隊坐車....:smile_34:
咁o岩.... 面對面有位 ...
:smile_30::smile_30::smile_30:你好怕凍:smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-11-22 09:42 PM 發表 查看引用來源
i konw:smile_44::smile_44:
大家在四目交頭, 彼此回個微笑後就出事!:smile_35:

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-11-22 09:49 PM 發表 查看引用來源

大家在四目交頭, 彼此回個微笑後就出事!:smile_35:
彼此回個微笑:smile_04::smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-11-22 09:48 PM 發表 查看引用來源

:smile_30::smile_30::smile_30:你好怕凍:smile_03::smile_03:
洗唔洗笑成咁... 雖然公司o的同事見我咁樣, 再加埋個故仔仲笑得勁...!

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-11-22 09:51 PM 發表 查看引用來源

洗唔洗笑成咁... 雖然公司o的同事見我咁樣, 再加埋個故仔仲笑得勁...!
快下文:smile_04:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-11-22 09:50 PM 發表 查看引用來源
彼此回個微笑:smile_04::smile_04::smile_04:
係呀...!:smile_22: 堅o家!:smile_38:

講埋先...!:smile_38:

突然間... 死火... :smile_14: 我 Feel 到我個鼻孔開始有野流出... :smile_42: 大事不妙... 無理由... 我竟然用唔用手扮擦鼻好...(當然無諗過用力吸番入去... 真死蠢!:smile_22

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-11-22 09:52 PM 發表 查看引用來源
快下文:smile_04:
我真係好驚... 驚過女仔月事出醜:smile_22:... 如果開紅色我咪....:smile_27:

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-11-22 09:56 PM 發表 查看引用來源

我真係好驚... 驚過女仔月事出醜:smile_22:... 如果開紅色我咪....:smile_27:
快講埋la:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆