上一頁下一頁
發新話題

係一個人影都冇隻嘅地方打野戰...好high呀... (update 咗 p.13 #189 呀)

收藏  |  訂閱
324  19.4k

唔怕俾蚊咬同俾樹枝拮?
犀利的遊戲!

引用:
原帖由 flashbee 於 19-11-2008 11:36 發表 查看引用來源
唔怕俾蚊咬同俾樹枝拮?
犀利的遊戲!
試下:smile_47:    幾好架....

Don't u afraid of ghost?

引用:
原帖由 supersweet 於 2008-11-19 11:32 AM 發表 查看引用來源

我又要 ...... 一打二呀 ~~~
咪先.....你仲要調教??定係你諗住同我享受下先......:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 CCandy 於 2008-11-19 11:38 AM 發表 查看引用來源

試下:smile_47:    幾好架....
咁妳鍾意蚊咬定樹枝拮先:smile_47:

引用:
原帖由 CCandy 於 2008-11-19 11:34 AM 發表 查看引用來源

應該要點樣
有冇食過明冶綠茶紅豆雪條先.......

引用:
原帖由 jo-- 於  11:40 AM 發表 查看引用來源
咪先.....你仲要調教??定係你諗住同我享受下先......:smile_47: :smile_47:
u like it la .....

引用:
原帖由 jo-- 於 2008-11-19 11:45 AM 發表 查看引用來源
有冇食過明冶綠茶紅豆雪條先.......
唔係想請妹妹食雪條吓?:smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 supersweet 於 2008-11-19 11:51 AM 發表 查看引用來源

u like it la .....
係咪真係我想點就點先......如果係既話...我就唔客氣架啦...!!!!

引用:
原帖由 亞叔 於 2008-11-19 11:52 AM 發表 查看引用來源
唔係想請妹妹食雪條吓?:smile_35: :smile_35: :smile_35:  
你唔好帶我D師妹去睇金魚呀...呀叔你果招out架啦.........:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆