上一頁下一頁
發新話題

徹底失敗的一役:長篇連載終於大結局在#227

收藏  |  訂閱
281  29.0k

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2008-11-10 00:30 發表 查看引用來源

所以我由淡水轉去CP唔老利:smile_39:
師兄 overnight 梗係去返K 場

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2008-11-11 02:17 發表 查看引用來源
接昨天凌晨2:05所出#149的上文:

我企硬對湖北妹講付出200人仔是我底線,要唔要隨便你,並勸佢早些收200走人,趁現在凌晨一點幾未算太夜,出街,可早一些出外找尋新客人,賺多一轉錢仲好,但湖北妹不為所動仍舊堅持要收足 ...
師兄無揾鷄頭的走隻癲鷄??  下次住好些少酒店....一狼狗二公安都少機會上來

the quality drops at cp barber shop

快d出埋野 :smile_38:

引用:
原帖由 ixphilips 於 2008-11-11 04:53 發表 查看引用來源
the quality drops at cp barber shop
我又覺得不是次次差,只是今次唔好彩:smile_39:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-11 03:02 發表 查看引用來源

師兄無揾鷄頭的走隻癲鷄??  下次住好些少酒店....一狼狗二公安都少機會上來
我有咁做,請留意下文:smile_38:

引用:
原帖由 alan197706 於 2008-11-11 02:42 發表 查看引用來源
:') :') :') 快D寫下去
收到,今晚一定出多一段:smile_38:

引用:
原帖由 essie888 於 2008-11-11 02:46 發表 查看引用來源
Hurry up c hing, don't make us waiting!!!:smile_45:
我都唔想大家等,我盡量差不多每晚開夜車趕文:smile_39:

Thanks for sharing

引用:
原帖由 d21110011 於 2008-11-11 02:56 發表 查看引用來源
要打咁多字又要整理到其他人睇得明,我完全明白制作需時:smile_35:
哩條衰女都係欠小啦........
多謝ching分享不快經驗
多謝你體諒,但好多師兄不明白,仍不斷催促我:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆