上一頁下一頁
發新話題

第一次同同事玩cam sex,佢以為我只不過係普通網友,估唔到我真係佢個大波妹同事...

收藏  |  訂閱
325  62.4k

引用:
原帖由 oldcake10 於 2008-11-1 10:42 發表 查看引用來源

佢話佢冇上hkdiscuss OR 妳問佢有無上hkdiscuss ?有問題, 無論點都好...噤即係遲早會上hkdiscuss 喇!!(可能佢一直上緊 , 哈哈)
haha~~如果佢真係一直有上,咪睇下佢會做d乜囉
佢冇動靜,都應該代表佢冇上喇

引用:
原帖由 QKMan 於 2008-11-1 10:49 發表 查看引用來源
忽然諗到另一個玩法(雖然技術上可能有d麻煩)。

就係 office妹妹 你主動約 H 出黎,話玩面具派對 (你可以再搵多d仔去凳腳),即係由頭到尾都唔見樣那種。唔知佢齋睇你既身材會唔會認得出你呢?
呢個玩法好似超現實左d咁喎...:smile_13:

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-11-1 12:19 發表 查看引用來源
hi office,
尋晚有無扮鬼呀???
尋晚冇扮鬼,同班fd去左海洋公園哈囉喂

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-11-1 12:23 PM 發表 查看引用來源

尋晚冇扮鬼,同班fd去左海洋公園哈囉喂
hahaha...俾鬼玩~!!!

HI office 妹妹~

我睇到有人話 用第三者角度寫妳~ 我諗緊可否set 個角色比妳..叫您bf 諗個劇情 比妳玩rpg

ps: 個人請求

想要番妹妹 blog時代 的post ~唔知妹妹仲有無keep呢?

引用:
原帖由 wkh 於 2008-11-1 12:30 發表 查看引用來源
HI office 妹妹~

我睇到有人話 用第三者角度寫妳~ 我諗緊可否set 個角色比妳..叫您bf 諗個劇情 比妳玩rpg
邊個話用第三者角度寫我?

個blog冇左好耐喇,都冇打算再寫

點解晤再寫?

Office妹妹..你估d人睇完你個post之後..會唔會周圍估身邊既大波妹..係唔係你黎呢:smile_30:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-11-1 12:32 PM 發表 查看引用來源

邊個話用第三者角度寫我?

個blog冇左好耐喇,都冇打算再寫
at #25  妳話想有個人寫妳ge 野~ 我諗下用RPG方法得唔得啫~

我的意思係話睇下有無d 妳blog 的文章 , 我會想睇番~

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-11-1 12:15 PM 發表 查看引用來源:smile_30: :smile_30: 果d通常都成個電車男咁既樣喎...:smile_42:
唔一定要電車男咁既樣,
不過仲知就係D乖乖仔,
睇住佢慢慢變壞,
咁先高難度,
有滿足感。 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆