上一頁下一頁
發新話題

我發現我女友參加過淫亂派對

收藏  |  訂閱
173  31.1k

同佢玩埋一份囉=.=

引用:
原帖由 apple724 於 29/10/2008 11:48 PM 發表 查看引用來源
又係重堤舊事.........而家d男人真係:smile_45: :smile_45:
試問人誰無過!!! 何必再舊事從提呢??:smile_42: :smile_42:

good story :smile_35:

引用:
原帖由 娛文樂 於 2008-10-29 11:43 PM 發表 查看引用來源
大家好,我係新手,第一次係到發post,我心情好煩

我發現我女友參加過淫亂派對,我和我女友起埋一齊1年多,但最近竟然俾我知道佢未同我一齊之前

同個幾個人係船上面玩淫亂派對,其中仲要有個係我識得既fd,我真係接受 ...
WA......我好驚.....
仲以為比bf知道左tim......好彩我bf冇唔聽我電話....即係....唔係你.....

引用:
原帖由 Q_Lover 於 2008-11-14 02:22 PM 發表 查看引用來源

WA......我好驚.....
仲以為比bf知道左tim......好彩我bf冇唔聽我電話....即係....唔係你.....
你成日去party?.?

E家唔係mind 條女有冇攪過,sex party wow.....佢同以前條仔攪當然無得mind la, 但三唔識七同D狗公攪wow, 飛啦,無謂以後辛苦:smile_39:

引用:
原帖由 apple724 於 2008-10-29 11:48 PM 發表 查看引用來源
又係重堤舊事.........而家d男人真係:smile_45: :smile_45:
呀女呀....如果比你發覺你而家男友仔同妳一個朋友玩個淫派對.你又會點呢

呢D咪唔知咩叫愛囉:smile_45:

so simple...............
屌完就.......................
撇!

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 29/10/2008 23:44 發表 查看引用來源

之前o既你仲要根根計較, 好心你大個d啦:smile_22:
同意 x 2 呀 !!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆