上一頁下一頁
發新話題

好男好女CLUB HOUSE == 誠徵會員 - PART 3, 加開徵11月去打邊爐

收藏  |  訂閱
736  5.6k

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-10-27 01:23 PM 發表 查看引用來源

做盛行呀:smile_41:
一次過問多d啦......哈哈

仲有係邊頭住, 係邊頭返工........:smile_30:

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-10-27 01:11 PM 發表 查看引用來源

係囉,整個自我介紹黎
我呀.....一個普普通通o既女仔/人
鍾意同人傾計, 聽人講下故事咁囉,
肥肥地, 算高呱....其餘無咩特別啦:smile_35:
嘩....你地呢度有幾位媽咪....咁咪有bb玩囉

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-10-27 01:28 PM 發表 查看引用來源

我呀.....一個普普通通o既女仔/人
鍾意同人傾計, 聽人講下故事咁囉,
肥肥地, 算高呱....其餘無咩特別啦:smile_35:
嘩....你地呢度有幾位媽咪....咁咪有bb玩囉
而家係d bb 玩你, 唔係你玩bb:smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-10-27 01:20 PM 發表 查看引用來源

結果見紅, 子宮開左一度就再冇反應.......等左20粒鐘都唔痛.........咪迫住開刀:smile_45:

唉...lee舖亞女真係玩大左....等我洗大左:smile_22:
我有個朋友都生左成廿幾個鐘, 聽到都驚驚

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-10-27 01:30 PM 發表 查看引用來源

而家係d bb 玩你, 唔係你玩bb:smile_30:
都係o既, 通常都係大人被bb玩

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-10-27 01:30 PM 發表 查看引用來源

我有個朋友都生左成廿幾個鐘, 聽到都驚驚
o甘我又唔驚.......因為都冇痛過, 隔離床果d又聞氣....又大嗌.....

我20粒鐘只係望住佢嗌...想幫手嗌下又唔得....都幾悶:smile_45:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-10-27 01:20 PM 發表 查看引用來源

結果見紅, 子宮開左一度就再冇反應.......等左20粒鐘都唔痛.........咪迫住開刀:smile_45:

唉...lee舖亞女真係玩大左....等我洗大左:smile_22:
:smile_14: ......乜唔係可以用藥既咩? 我女人係咁喎.....個醫生計定晒自己幾時得閒, 一早黎用完藥, 跟住我諗佢去左食番個早餐, 三粒鐘之後返黎, 時間就啱啱好啦....:smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-10-27 01:44 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: ......乜唔係可以用藥既咩? 我女人係咁喎.....個醫生計定晒自己幾時得閒, 一早黎用完藥, 跟住我諗佢去左食番個早餐, 三粒鐘之後返黎, 時間就啱啱好啦....:smile_30:
可能個e生想我開刀啦, 快嘛.....又唔駛o甘核突....我本應都諗住自己生架,
一入院, 姑娘check話開左一度...叫我等下先, 等左12個鐘都係得一度, e生o黎左同我講, 比多8個鐘頭我, 如果過多8粒鐘仲唔開, 就要開刀, 因為唔想子宮開得太耐, 又唔生得~~~~所以最後都要開刀law:smile_13:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-10-27 01:52 PM 發表 查看引用來源

可能個e生想我開刀啦, 快嘛.....又唔駛o甘核突....我本應都諗住自己生架,
一入院, 姑娘check話開左一度...叫我等下先, 等左12個鐘都係得一度, e生o黎左同我講, 比多8個鐘頭我, 如果過多8粒鐘仲唔開, 就要開刀, ...
政府醫院:smile_41:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-10-27 01:56 PM 發表 查看引用來源

政府醫院:smile_41:
聖德肋撒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆