上一頁下一頁
發新話題

同p先生超爽既一次,真係完全開心既回憶

收藏  |  訂閱
402  12.7k

引用:
原帖由 是旦 於 2008-10-17 04:32 PM 發表 查看引用來源

如果果果都係咁..就無回憶同比較架啦...
點知自己原來遇到好野...
咁又係,不過我都算好彩好多人錫我姐

引用:
原帖由 是旦 於 2008-10-17 04:21 PM 發表 查看引用來源

好衰架...咁問人..叫人點答你傘...:smile_13:
唔使答既...心照得架啦

引用:
原帖由 開放情人 於 2008-10-17 04:29 PM 發表 查看引用來源

都有既,最好有擺埋pose添啦
今晩返去影先:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 mis_landy 於 2008-10-17 04:33 PM 發表 查看引用來源
我個時見到條仔好high,好似失去左理性甘...
可能又忍左好耐啦,我驚到想走都一次次甘唔比我走....
咁當然啦,不過最後2個人開心咪得囉:smile_46:

引用:
原帖由 開放情人 於 2008-10-17 04:28 PM 發表 查看引用來源

好正常姐,係男人都會覺得有成就感啦,因為佢征服到個女人麻 :smile_46:
呢個就係重點:smile_34:
但又唔知點解有一半男人係不解溫柔,但求一射:smile_19:

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-10-17 04:33 PM 發表 查看引用來源

我鍾意享受同女仔接觸過程........吾係為求一射.........
唔係個個人都係咁麻:smile_24:

引用:
原帖由 jimmykss 於 2008-10-17 04:38 PM 發表 查看引用來源

過左黎搵食都唔叫埋我:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2008-10-17 04:39 PM 發表 查看引用來源

過左黎搵食都唔叫埋我:smile_22: :smile_22:
你玩跟踪:smile_14: :smile_30:

引用:
原帖由 jimmykss 於 2008-10-17 04:38 PM 發表 查看引用來源

係就快啦唔好要我等太耐,我會心急架 :smile_47:

引用:
原帖由 mis_landy 於 2008-10-17 04:33 PM 發表 查看引用來源
我個時見到條仔好high,好似失去左理性甘...
可能又忍左好耐啦,我驚到想走都一次次甘唔比我走....
欲拒還迎係最高境界,正常男人邊可能會放妳走先得架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆