上一頁下一頁
發新話題

(更新 ) 160cm 獨男 點解 ..我以下條件都 甘難找女友 呢

收藏  |  訂閱
280  11.3k

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-11-2 10:57 AM 發表 查看引用來源

男仔 , 29 歲 , 160 cm 高  120 lbs  外表斯問,運動身形, 喜歡做運動,看書, 性格開朗, 我 吾煙,吾酒,吾浦,吾嫖,吾賭....沒有拍拖 有正當職業, 喜歡戶外活動

↑...咁既條件既人..通街都係..

又有幾 ...
錢兄:我估樓主有意咁寫 如果吾系你我點會中招入黎個post:smile_35: :smile_35: 個post如果係潮州楷既話差吾多。如果不是的話可能開post玩吓野居多 :smile_46:

引用:
原帖由 winfishing 於 2008-11-2 11:30 AM 發表 查看引用來源
錢兄:我估樓主有意咁寫 如果吾系你我點會中招入黎個post:smile_35: :smile_35: 個post如果係潮州楷既話差吾多。如果不是的話可能開post玩吓野居多 :smile_46:
其實佢呢個post本身係出係情愛板..

只係俾板主轉左過黎..  :smile_27:

引用:
原帖由 winfishing 於 2008-11-2 11:30 AM 發表
唔好意思..我想問哩...哩....哩...
紅字即係咩意思丫 :smile_41: (中文差 :smile_13::smile_30

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-11-2 11:42 AM 發表

其實佢呢個post本身係出係情愛板..

只係俾板主轉左過黎..  :smile_27:
:smile_14:

閃去 8 下先

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-11-2 12:05 PM 發表 查看引用來源

唔好意思..我想問哩...哩....哩...
紅字即係咩意思丫 :smile_41: (中文差 :smile_13::smile_30
唔關中文差唔差事..

潮州楷 = 李澤楷...

+誠哥個仔呀..  :smile_38:

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-11-2 12:06 PM 發表 查看引用來源

:smile_14:

閃去 8 下先
幾時開post 依家冇地方聚吓

再入:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-11-2 10:57 AM 發表 查看引用來源

男仔 , 29 歲 , 160 cm 高  120 lbs 外表斯問,運動身形, 喜歡做運動,看書, 性格開朗, 我 吾煙,吾酒,吾浦,吾嫖,吾賭....沒有拍拖 有正當職業, 喜歡戶外活動

↑...咁既條件既人..通街都係..

又有幾 ...
thank you, that's what I meant!!!!.........:smile_45:
and the figure must be very terrible too...... :smile_27:

引用:
原帖由 世紀獨男 於 2008-11-2 10:14 AM 發表 查看引用來源

我條件差 ? 邊度差呢 ?:smile_13:
你諗到呼吸空氣都係你的秘技咁, 你當然會自覺自己條件好好.........:smile_45:

引用:
原帖由 sisterSA 於 2008-11-2 02:14 PM 發表

你諗到呼吸空氣都係你的秘技咁, 你當然會自覺自己條件好好.........:smile_45:
睇到我笑咗 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆