上一頁下一頁
發新話題

新人~~~~3P 經歴分享

收藏  |  訂閱
244  19.4k

引用:
原帖由 ironman2008 於 2008-10-13 01:24 AM 發表 查看引用來源

下次打比我.........即刻陪妳睇醫生
:smile_24: 我有你電話?我真係覺得自己識你...
今日睇醫生果陣...行路痛到我仆街..痛到面都.青...
真係好想喊... :')

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-10-13 01:23 AM 發表 查看引用來源
:smile_19: :smile_19: 好似小朋友肚痾咁..
我有啊... 好小心身體ga la..
咁就乖啦.............快 d 好番, 我請妳食飯飯

請勿離題 , 如需吹水請移玉步往吹水閒聊.

引用:
原帖由 terrychris01 於 2008-10-13 01:25 AM 發表 查看引用來源

我唔係想打粗口呀....打錯左字咋...sorry....
咁又真係勁慘....食咩痾咩.......
勁辛苦.....
:smile_19: :smile_19: 我係話自己想打粗口..吾係話你..
係啊...到左十點几先沒咁痛..仲好好胃口咁煮左面食..仲未痾..

引用:
原帖由 ironman2008 於 2008-10-13 01:26 AM 發表 查看引用來源

咁就乖啦.............快 d 好番, 我請妳食飯飯
好!!
不過都係講返你個3p la..費Q事被人del post

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-10-13 01:25 AM 發表 查看引用來源
:smile_24: 我有你電話?我真係覺得自己識你...
今日睇醫生果陣...行路痛到我仆街..痛到面都.青...
真係好想喊... :')
依家識一樣嘛..............等我用到 pm 即刻同妳交換電話先

Lazycute, PM 左D個人意見比你.(關於你而家既情況)
信我, 無害你..

堅閃..

引用:
原帖由 terrychris01 於 2008-10-13 01:25 AM 發表 查看引用來源

我唔係想打粗口呀....打錯左字咋...sorry....
咁又真係勁慘....食咩痾咩.......
勁辛苦.....
同意.....

引用:
原帖由 normalone 於 2008-10-13 01:28 AM 發表 查看引用來源
Lazycute, PM 左D個人意見比你.(關於你而家既情況)
信我, 無害你..

堅閃..
:smile_35: THX!!我要試下睇中醫點,,,
引用:
原帖由 ironman2008 於 2008-10-13 01:28 AM 發表 查看引用來源

依家識一樣嘛..............等我用到 pm 即刻同妳交換電話先
吾知係埋又係3台朋友

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-10-13 01:28 AM 發表 查看引用來源
好!!
不過都係講返你個3p la..費Q事被人del post
同意....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆