上一頁下一頁
發新話題

♡徵人加入蟲蟲突公隊愛回家株式會社♡(Part333)

收藏  |  訂閱
741  5.7k

引用:
原帖由 nonbeing 於 2008-10-10 01:50 PM 發表 查看引用來源

我最細..............:smile_13:
邊到細:smile_14:

姓名:   一粒熱戀中既糖 珍惜眼前人
花名:   ★*°  甜心  ☆*°
地址:   中國香港特別行政區
公司:   ╭==》╗早上返工晚上讀書讀書
出生日期:   5/12/1914
年齡:   93

呢條女曾經明戀過我...  

引用:
原帖由 你是唯一 於 2008-10-10 01:50 PM 發表 查看引用來源
好眼訓.............訓醒再錫.........................飯後眠一眠先
好啦...咁我等妳訓醒先啦...:smile_47:

引用:
原帖由 ipro 於 2008-10-10 01:51 PM 發表 查看引用來源

搞下排版先:smile_30:
你....會噤做嫁...

引用:
原帖由 Nikita_May 於 2008-10-10 01:50 PM 發表 查看引用來源

留件比我好喎:smile_22:
lei 度大把 :smile_38:  隨便 law 去 :smile_38:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-10-10 01:52 PM 發表 查看引用來源
我要仔 ar :smile_22: :smile_22:
im

姓名:   正直小氣鬼 忠於自己
花名:   叛逆細菌
出生日期:   29/1/1980
年齡:   28
關於:   我明白忠於自己,等於傷害人地.
呢一刻我任性地忘記世上一切煩人的規條,
但又可以忘記多久?
我好清楚,我只想得到你的寵愛,
所以,請你好好的愛我,
好讓我一直忘記不該記起的一切.
但願,時間就在這裡停下來.

曾經係好好既朋友...-3-

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-10-10 01:52 PM 發表 查看引用來源
姓名:   一粒熱戀中既糖 珍惜眼前人
花名:   ★*°  甜心  ☆*°
公司:   ╭==》╗早上返工晚上讀書讀書
出生日期:   5/12/1914
年齡:   93

呢條女曾經 ...
:smile_14: 阿婆黎嫁啦?

引用:
原帖由 nonbeing 於 2008-10-10 01:52 PM 發表 查看引用來源

純純乖~:smile_40:

ed野唔岩妳架,女仔人家唔好講粗口.:smile_44: 唔好似d人咁無家教:smile_30:
你吾係講緊我冇家教 ka ho :smile_13:

行開一陣又十幾頁
蟲蟲唔好話唔關你樹:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆