上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【50】

收藏  |  訂閱
742  4.3k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-9 07:18 AM 發表
吼到人沖涼就唔上來囉:smile_47: :smile_47: :smile_47:
系LOR
比人竹鬼左LOR
仲辺有得上姐:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-8 08:21 PM 發表 查看引用來源
唔夠洗咪洗少 d 囉:smile_45:
啱呀

引用:
原帖由 16號愛人 於 2008-10-8 10:00 PM 發表 查看引用來源
玩完回來:smile_40:
早晨雀雀愛人

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-9 07:19 AM 發表 查看引用來源
系LOR
比人竹鬼左LOR
仲辺有得上姐:smile_30: :smile_30: :smile_30:
嘻嘻...............個啲無線網玩死我

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-8 15:13 發表
唔係...................我偶然成功借用一個網絡...........不過一個鐘頭後無法再上
甘叻﹐  做左駭客  

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-10-9 07:33 AM 發表 查看引用來源

甘叻﹐  做左駭客  
無咁勁 借左個咩無線上網嘅手指..............搞左三日先上到一個鐘

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-8 15:37 發表
無咁勁 借左個咩無線上網嘅手指..............搞左三日先上到一個鐘
你今晚番去試下插自己隻手指入部機度﹐  睇下上唔上倒網    

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-10-9 07:53 AM 發表 查看引用來源

你今晚番去試下插自己隻手指入部機度﹐  睇下上唔上倒網    
話我無伺服器...................即係點解....................如何解決

首哥哥:smile_38: :smile_38: 早:smile_38:

引用:
原帖由 kk0312 於 2008-10-9 08:11 AM 發表 查看引用來源
首哥哥:smile_38: :smile_38: 早:smile_38:
早晨kk...................一早去邊呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆