上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友46

收藏  |  訂閱
737  5.9k

引用:
原帖由 ching788 於 2008-10-8 04:34 PM 發表 查看引用來源

蛋糕唔使整, 焗就得家la......................
我不會整cake呀,我最多買比你:smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-8 04:34 PM 發表 查看引用來源

前想後想一再想
孤獨日子不願嚐
雨後自有彩虹現
被上戰袍再登場
daddy你再上情場,:smile_14: 各位美人,discuss文人來了:smile_38: 我要再回C比你個daddy:smile_30:

引用:
原帖由 ching788 於 2008-10-8 04:28 PM 發表 查看引用來源

有綠................一定見到, 不過多謝先,
我唔係今晚喎.....................
我地有無緣呢..............................仰或沒了沒完

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-8 04:44 PM 發表 查看引用來源

daddy你再上情場,:smile_14: 各位美人,discuss文人來了:smile_38: 我要再回C比你個daddy:smile_30:
哈哈哈哈哈哈.....................呢度有美人......................哈哈哈哈哈哈.............快走

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-8 04:47 PM 發表 查看引用來源
哈哈哈哈哈哈.....................呢度有美人......................哈哈哈哈哈哈.............快走
天羅地網罵daddy,
不能飛出蓉兒手
巧思妙計話回首
小妹才是真高人:smile_30:

午安...蓉兒 :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-10-8 05:02 PM 發表 查看引用來源
午安...蓉兒 :smile_38: :smile_38: :smile_38:
好耐未見你

引用:
原帖由 pc4700 於 2008-10-8 05:14 PM 發表 查看引用來源
http://hk.youtube.com/watch?v=TdKpjoynYos

我又送蓉兒一首歌
祝君安好,,,,,,,,,,,,,thank you你,+月初五的月光,收到.也feel到warm

再見啦蓉兒.....明天見

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆