上一頁下一頁
發新話題

徵返d lolo既新朋陳舊友>>>返來咯返來咯<<<

收藏  |  訂閱
568  3.9k

引用:
原帖由 moneyjj 於 2008-10-8 11:24 PM 發表 查看引用來源

一個二個吾知去晒邊:smile_39: :smile_39:

可能佢地一齊去浦:smile_13: :smile_13:
原來冇人陪先黎搵我既:smile_22: :smile_22: :smile_30:

嘩~好驚...我收到果個唔知咩野易(因為唔識打佢個名)o既餅主個pm

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-10-8 11:26 PM 發表 查看引用來源

點敢話你唔得呀,一陣你要証明俾我地睇就無謂啦..........:smile_03:
有5怕睇ar~~:smile_45:

引用:
原帖由 米米愛莫加 於 8/10/2008 23:26 發表 查看引用來源

禾又要~~:smile_45:
妳今日夠開心啦.........:smile_03: :smile_03:

搵到d相未呀?

妳隻貓叫K.jester呀..........

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-10-8 11:26 PM 發表 查看引用來源

點敢話你唔得呀,一陣你要証明俾我地睇就無謂啦..........:smile_03:
好大舊豬骨呀...

引用:
原帖由 米米愛莫加 於 2008-10-8 11:27 PM 發表 查看引用來源

尋.........:smile_41: :smile_30: :smile_30:
你個c........................................x:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 米米愛莫加 於 8/10/2008 23:28 發表 查看引用來源

有5怕睇ar~~:smile_45:
妳終於都露出妳既尾巴啦
花草版見妳cc文文,真人都cc文文
估唔到上到網就.........:smile_03:

引用:
原帖由 米米愛莫加 於 2008-10-8 11:25 PM 發表 查看引用來源

后生仔扮老鬼:smile_38: :smile_30:
揶揄我呀

引用:
原帖由 程式陷阱 於 2008-10-8 11:27 PM 發表
原來冇人陪先黎搵我既:smile_22: :smile_22: :smile_30:
梗吾係la....點會咁對你wor

要搵人陪我msn都有la

米米 骨骨 lolo 糖糖 老千 各位好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆