上一頁下一頁
發新話題

山區徵友.....第 100 + 42回

收藏  |  訂閱
741  5.9k

引用:
原帖由 食人倉次世代 於 2008-9-29 10:01 PM 發表 查看引用來源

講心事會唔會好d
o甘你個心想緊d咩 :smile_45:

引用:
原帖由 食人倉次世代 於 2008-9-29 10:01 PM 發表 查看引用來源

講心事會唔會好d
你有咩心事.....

我又有返來啦
引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-9-25 11:22 PM 發表 查看引用來源
山區徵友.....第 100 + 42回
http://i206.photobucket.com/albums/bb31/blue ...

食人倉次世代:smile_38:
引用:

講心事會唔會好d

引用:
原帖由 食人倉次世代 於 2008-9-29 09:59 PM 發表 查看引用來源

今日冇食藥咩:smile_27: :smile_30:
無病...食咩藥呀 :smile_22:

早抖啦....

大佬...你幾時番呀..... :smile_40:

煙花之夜見 :smile_13:

夜之中,喜愛倚星塵,從頭重讀我的心裡日記,
遲遲才去睡,原因每頁都有你。

你是我全部往惜往年,也是我來日每一天,
這日記由從前寫到目前,篇篇是愛言。

願心中那日記隨年變厚,而當中的角色從無分手,
齊編織歡笑聲和諧詩篇,為彼此抹掉愁是暖的手,
願心中那日記長無暖透,藍灰灰的冷冬,黃黃的秋,
而當中的兩顆紅紅的心,在戀火裡逗留。

人海中,只愛你一人,為何如是我不願說道理,
旁人難細道,藏於我內心那日記。

:smile_27: 半夜...........遊魂

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-9-29 10:57 PM 發表 查看引用來源
夜之中,喜愛倚星塵,從頭重讀我的心裡日記,
遲遲才去睡,原因每頁都有你。

你是我全部往惜往年,也是我來日每一天,
這日記由從前寫到目前,篇篇是愛言。

願心中那日記隨年變厚,而當中的角色從無分手,
...
早晨珊珊.................做咩咁浪漫呀

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-30 07:04 AM 發表 查看引用來源
早晨珊珊.................做咩咁浪漫呀
呢排收音機成日聽到架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆