上一頁下一頁
發新話題

==好男好女俱樂部== 誠徵會員(10月10日) 唱K團 - 6

收藏  |  訂閱
737  7.7k

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-9-26 05:05 PM 發表 查看引用來源

豪乜Q.........係搵D幾百呎又近學校........到時唔駛用車.....賣埋佢.......慳得就慳啦......:smile_39:
既廁所.....

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2008-9-26 04:26 PM 發表 查看引用來源

女多過仔:smile_47:
搞錯!我去吾到就咁多女,我好得人驚咩?!
係個樣核突D遮,吾使咁對我下話…

引用:
原帖由 ccf1116 於 2008-9-26 05:20 PM 發表 查看引用來源

我點知呀..............十一月幫你攪生日:smile_30: 叫多D女仔去:smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-9-26 05:05 PM 發表 查看引用來源

豪乜Q.........係搵D幾百呎又近學校........到時唔駛用車.....賣埋佢.......慳得就慳啦......:smile_39:
個工人房都要幾百呎呀

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2008-9-26 05:22 PM 發表 查看引用來源

我點知呀..............十一月幫你攪生日:smile_30: 叫多D女仔去:smile_30:
我吾使你地同情!!!!

引用:
原帖由 ccf1116 於 2008-9-26 05:25 PM 發表 查看引用來源

我吾使你地同情!!!!
我冇同情你...............話晒都一塲兄弟:smile_38:

蘇格拉底的愛情
             弟子問蘇格拉底:「老師,何謂愛情?」
      蘇格拉底回答﹕「你現在進入麥園找最大最好的麥子,答案就在那裏。」

過了不久弟子出來,什麼都沒有拿着。蘇格拉底問他為什麼。
      弟子說:「我看到了一株比較大的,但總以為還能夠遇到更高大的,走著走著,就走出來了。」

蘇格拉底回答:「這就是愛情。」            

弟子又問:「老師,何謂婚姻?」

蘇格拉底又說:「你現在再進入麥園找最大最好的麥子,答案就在那裏。」
      過了不久弟子出來,手上拿着一株不算太大,而且又有點枯黃的麥子。      蘇格拉底問他為什麼。
      弟子說:「我知道我看到大麥子又會想可能還會遇到更大的,這樣子挑著挑著,搞不好又要空手出來,所以我決定在周圍找株最大最好的大麥子罷了。」            
      蘇格拉底回答:「這就是婚姻。」

口痕~~~~~~報名先~~~:smile_30: :smile_30:
睇咁既陣容~~~我呢d唔片得既就岩晒(多唱就少飲 )~~~:smile_30:

走先,星期一見.......

引用:
原帖由 ccf1116 於 2008-9-26 05:20 PM 發表 查看引用來源

唔係嘅....係怕你黎左之後....佢地冇運行啫 :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆