上一頁下一頁
發新話題

徵返D lolo既新朋舊友>>>返來咯返來咯<<<

收藏  |  訂閱
754  5.0k

引用:
原帖由 jason624624 於 22/9/2008 18:29 發表 查看引用來源

我都要睇下....:smile_04:
嘿..........6點半啦
仲未走咩,:smile_45:

引用:
原帖由 iiiivan 於 22/9/2008 18:29 發表 查看引用來源

我唔影響到佢咪得囉
都話男人有時係信唔過架啦...............:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-9-22 06:31 PM 發表 查看引用來源

嘿..........6點半啦
仲未走咩,:smile_45:
你都唔彩和啦..... 仲走什麼.....

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 22/9/2008 18:30 發表 查看引用來源

:smile_44:我係小薯仔咋~不過好開心識到你地同lolo~
係播~你仲未收工工呀:smile_41:
我呀..........我365日都唔駛番公司
年終無休添架,:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 jason624624 於 22/9/2008 18:30 發表 查看引用來源
有d 人扮豬食老虎, 要小心.....:smile_29:
我當然係扮豬啦
唔通豬骨煲真係識打字吹水咩

傻既.........:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-9-22 06:22 PM 發表 查看引用來源

麻煩你幫我買水仲要照顧晒我全家添..........你就好人
放心啦,我c左之後晚晚都會黎多謝你架喇
都係果句....問候下你家人啦!!!

引用:
原帖由 jason624624 於 22/9/2008 18:31 發表 查看引用來源

你都唔彩和啦..... 仲走什麼.....
我唔彩和又關你咩事
和又係邊個呀.....:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-9-22 06:19 PM 發表 查看引用來源

我x你呀...........冇大冇細:smile_45:
你估我係你咩,挑.....:smile_34:
好明顯我大過你啦!!:smile_03:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-9-22 06:31 PM 發表 查看引用來源

都話男人有時係信唔過架啦...............:smile_03: :smile_03:
你咪打哂成船人bor....:smile_19:

引用:
原帖由 iiiivan 於 22/9/2008 18:33 發表 查看引用來源

都係果句....問候下你家人啦!!!
有心有心............全家女人都好好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆