上一頁下一頁
發新話題

女髮型師-1 ,2, 3 ( 新加: 第5部份 )

收藏  |  訂閱
313  101.8k

預告:

約左女髮型師, 今日有節目. 再等我報告!!!!!

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-8-25 10:53 AM 發表
預告:

:smile_04::smile_04:........又有新report睇下先 la........

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-8-25 10:53 AM 發表
預告:

咁約左去邊度 la.......:smile_04::smile_04:

我等你報告

thx for your share
really a good experience

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-8-24 07:18 PM 發表
繼續講故事......

因個日check in hotel 都已係中午, 所以搞完第一次, 出邊個太陽係正頭頂.

大家最好休息下. 可能太用體力, 一訓就訓到成4點. 唔好浪費美好時光. 即刻起身, 走去遊水. 係酒店買了兩件泳衣.

...
d海水係甘泵入去人地妹妹度...有無事咖:smile_41:

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-8-24 07:18 PM 發表
繼續講故事......

因個日check in hotel 都已係中午, 所以搞完第一次, 出邊個太陽係正頭頂.

大家最好休息下. 可能太用體力, 一訓就訓到成4點. 唔好浪費美好時光. 即刻起身, 走去遊水. 係酒店買了兩件泳衣.

...
Thank you for sharing

海水有菌架 對女士有害 :smile_27:

唔帶套都危險............

又多一個思覺失調:smile_42: :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆