上一頁下一頁
發新話題

第一次著bikini去公眾泳池...(換左頭像相...)

收藏  |  訂閱
298  73.1k

引用:
原帖由 r.bangladesh 於 2008-8-8 01:09 PM 發表
邊個係ZOE? 有FACEBOOK睇嗎?
Zoe Shek 呀!

但注意佢唔係Office妹妹!

哎呀~~office妹妹去邊到游開:smile_35:

先霸位睇
等你繼續POST落去

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2008-8-9 12:25 AM 發表

邊有得比啦... :smile_30:
妹妹正我咁多... :smile_47:
唔係咁講嘅... 各有各好呀嘛

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2008-8-9 12:25 AM 發表

你D相都好得呀:smile_47:
睇到我硬曬.....

引用:

各有各遮..
我就覺得熊貓妹你正Dssssssssssssssssssssssssss..
因為你瘦囉~:smile_13:

支持妹妹...........

支持支持  今次冇相睇真係可惜   不過就咁睇字都好興奮  :smile_34:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-8-8 12:51 PM 發表
呢排公眾泳池多左好多人去游水
因為免費入場,星期日更加係迫爆池
所以今年我都少左去游水,太迫人真係好難游,游快線我又慢,怕阻住人,出返去其他線游,游得兩步,唔係踢到人,就係俾人踢到,好多時,仲係d男人特 ...
oh~~:smile_24: 你寫o既野當然正...
但加埋相先係完美呀
我成日去游水呀~ 約埋游啦~
去開邊個池架!?!? 不過Bikini真係唔會有女著去~keke
仲要咁鬼透... 你男友同你都曳爆~:smile_47:

妹妹新POST 支持下先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆