上一頁下一頁
發新話題

濃西飯堂客串沙灣仁K遊記包包(有相,加強版22張相,未成年人士止步)

收藏  |  訂閱
898  77.6k

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 14:51 發表
純粹你好彩係後門閃左姐....要要零伙計失左手:smile_30:  
可能去左地方呢:smile_30:成晚都唔見有人黎冚擋

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 14:52 發表
甘快打完~細佬仔打交要要零唔多理喎..:smile_42:  
咁就理西得佢囉:smile_39:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 14:54 發表
舉甘稜多分都唔多覺有用,反而少而精~出精華貼等版主加個精華落去仲實際
哈哈哈~太多野唔可以post出黎~冇得精啦:smile_39:濟字冇相好難上精華架.....:smile_13:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 02:59 PM 發表

可能去左地方呢:smile_30:成晚都唔見有人黎冚擋
無人黎甘好...就梗係叼足成晚先走啦:smile_40:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 03:00 PM 發表

咁就理西得佢囉:smile_39:
你又係個句”別人家事我不理":smile_38:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 14:54 發表
舉甘稜多分都唔多覺有用,反而少而精~出精華貼等版主加個精華落去仲實際
仲有~夜蘭人靜嗰時你地個個上哂去滾冇人吹時~舉人咪啱哂囉:smile_39:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 03:02 PM 發表

哈哈哈~太多野唔可以post出黎~冇得精啦:smile_39:濟字冇相好難上精華架.....:smile_13:
甘你咪影埋相囉~再唔係貼幾條LINE出來:smile_34: 我尼篇夠係文字鳩UP,呃到加分

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 03:09 PM 發表

仲有~夜蘭人靜嗰時你地個個上哂去滾冇人吹時~舉人咪啱哂囉:smile_39:
夜蘭人靜個時甘閒你唔洗打飛滋咩:smile_30:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 15:10 發表
甘你咪影埋相囉~再唔係貼幾條LINE出來:smile_34: 我尼篇夠係文字鳩UP,呃到加分
我想up都俾你鳩up左先啦:smile_39:仲有.....啲太子們比較低調唔係咁想出post.唔通剩係出正骨加快仔帖咩:smile_45:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 15:11 發表
夜蘭人靜個時甘閒你唔洗打飛滋咩:smile_30:  
節飛滋就有份:smile_30:打飛滋就去你間sn搞啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆