上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-6-11 02:42 AM 發表

咁平賓館黎架
酒店有K場......新裝修

扣房錢都係230,仲包2餐~唔貴啦

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-11 02:46 發表

酒店有K場......新裝修
啊~咁係唔係要唱K先有平房~定還是唱唔唱都有得平呢:smile_41:過夜房駛唔駛俾deposit架

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-6-11 03:51 AM 發表

啊~咁係唔係要唱K先有平房~定還是唱唔唱都有得平呢:smile_41:過夜房駛唔駛俾deposit架
就系唱K先有平房,按金100蚊!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-11 03:56 發表
就系唱K先有平房,按金100蚊!
即係要預多一百蚊~師兄你唔單聲點得呀

晨早一推:smile_43: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-11 07:47 AM 發表
晨早一推:smile_43: :smile_43: :smile_43:
X2

我想JOIN,但LEVEL未夠,PM唔到你!點算?

真係唔明,一佰幾十都係到計,婆婆媽媽,出得來玩,預咗洗錢,能力得嘅就去玩羅!不夠咪下次喇!Copy兄,我知你辛苦,我哋全力支持你的!!!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 水怪怪 於 2008-6-11 10:22 AM 發表
真係唔明,一佰幾十都係到計,婆婆媽媽,出得來玩,預咗洗錢,能力得嘅就去玩羅!不夠咪下次喇!Copy兄,我知你辛苦,我哋全力支持你的!!!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:
怪兄,到時星期六早上電聯!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆